Galéria

Már most lehet tudni, melyek lesznek az ősz legtrendibb hajszínei

Forrás: A melegebb vörös, szőke és barna színek abszolút nyerők ősszel. A kicsit narancsosabb szőke és vörös, és rózsaszínesbe hajló világosbarna minden bőrszínhez jól állnak, és még ősszel is kicsit nyárias hatást keltenek.
A szőkékből a 'vajas' árnyalatokat, a vörösből pedig a 'rezes' árnyalatokat kérd.
Forrás: A londoni mesterfodrászok szerint nem csak a sminkelésben, hanem a frizurák terén is érvényes az alig látható trend, azaz, a hajban is az mutat a legjobban, ha épp, csak észrevehető, hogy festve van, vagy épp a színátmenet nem olyan nagyon látványos.
A balayage trend is efelé mutat most, és a természetes színekbe kerül bele néhány világos highlight, melír.
Forrás: Nyáron is hódítanak a rózsaszínes és barackos árnyalatok, azonban ősszel a direkt színek helyett a fakóbb, mattabb pinkek és barack színek lesznek nyerők, akár egészen sötét hajtővel, amilyen Hailey Baldwiné is.
Forrás: A strand szőke az az árnyalata a szőkének, amely a meleg tónus mellett nagyon divatos lesz. Ez az a nagyon klasszikus, csajos szőke, amit a filmsztárok viselnek már évek óta. Próbáld ki, ha fiatalos és trendi megjelenést szeretnél.
Forrás: Ha a barna haj áll neked a legjobban, turbózd fel az ősz kedvenc melírjával, a karamell színű, meleg árnyalattal, amelyet elég csak a hajvégekre tenni a legcsinosabb hatás érdekében. Mindegy, hogy az alapszín meleg vagy hideg tónusú, jól mutat benne.