Galéria

8 dolog, amiről a pasik szerint a férfiak nem beszélnek a nőknek

Forrás:

Baráti összezördülés

Ha egy pasi összeveszik valamelyik barátjával, csak nagyon nehezen mondja el a nőknek, ugyanis úgy érzi, ha kibeszéli, azzal megsérti a barát kódexet, és elárulja cimboráját. Úgy gondolja minden hímnemű, hogy a pasi dráma jobb, ha pasik közt marad, ezért inkább ne is szekáld, hogy avasson be a részletekbe.


Forrás: Kinézet

Ha egy pasitól megkérdezi egy nő, hogy hízott-e, vagy épp fogyott-e, sajnos arra nincs jó válasz, hiszen az igen és a nem is vonhat maga után sértődést. A férfiak minden erejükkel igyekeznek kibújni a kérdés alól, és rettegnek tőle, ha ez előjön. Egyszerűen nem szeretnek beszélni erről a témáról, és ha azt látják, hogy épp híztál, vagy nem annyira jó most a frizurád, azt is megtartják maguknak.


Forrás:

Munkahelyi dráma

A férfiak szeretik azt a látszatot kelteni, hogy minden tökéletes körülöttük, és nem igazán hajlandóak elárulni, ha épp gáz van a munkahelyükön. Sokszor úgy érzik, ha elmondanák, hogy nem minden szuper az irodában, akkor kevésbé éreznék őket a nők férfiasnak.


Forrás: Ha megcsalták őket

Lehet, hogy a pasid sosem, vagy csak hosszú idő után fogja elmondani, ha egy előző kapcsolatában megcsalták, ugyanis ez egy szintén férfiatlanító élmény a számára, mint például egy munkahelyi hibázás vagy vita.
Forrás: Szexi nők

Hallottál már pasitól jó választ arra, hogy 'Drágám, szerinted szép az a lány ott?' Ugye, hogy nem. Épp ezért a férfiak inkább sosem mondják ki női társaságban, ha egy nőt szexinek látnak, mert akkor hetekig kapnák a 'de miért gondolod így' kérdéseket.
Forrás: Mit gondolnak rólad a barátai

Egy tesó sosem árul be egy tesót - bár nőként nem olvashatunk bele a tesó kódexbe, egészen biztos, hogy ez a mondat benne van, és egy férfi nem szeret arról beszélni neked, hogy milyennek gondolnak a barátai.
Forrás: Bizonytalanságok

A pasik még egymással is nehezen beszélnek bizonytalanságaikról, nem ám, hogy nőknek is megnyíljanak ezzel kapcsolatban. A pasik szívesen titkolják, ha valamivel kapcsolatban bizonytalanok, és ne is próbáld kihúzni a szerelmedből, ha úgy látod, őrlődik, hagyd, hogy magától elmondja, ha úgy érzi.
Forrás: Mi zajlik a pasis estéken

Hidd el, semmi csajozás, inkább őrültködés, de akkor sem szabad beavatni a nőket, ez aranyszabály minden férfi társaságban.