Galéria

6 tipp pároknak, punnyadós napokra

Forrás:

Alkossátok újra az első alkalmat, amikor valamelyikőtöknél találkoztatok - vegyétek fel azokat a  ruhákat, amik akkor voltak rajtatok, nézzétek meg azt a filmet, amit akkor is megnéztetek. Ha érzitek magatokban az erőt, akár arra a helyre is elmehettek, ahol először találkoztatok.

 


Forrás:

Üssetek össze egy finom vacsorát - nem véletlen, hogy annyi csapatépítő tréninget szerveznek olyan helyre, ahol együtt lehet főzni, hiszen közben szuper jót beszélgethettek, gyorsan telik az idő, ráadásul tuti, hogy finom lesz a végeredmény.

 


Forrás:

Terítsetek meg és egyetek az étkezőasztalnál! A párommal én is gyakran eszem a TV előtt, maximum akkor ülünk rendesen az asztalhoz, ha jönnek hozzánk vendégek. Egy közös, szépen tálalt vacsora viszont minden érzékszervet elkápráztat.

 


Forrás:

Játsszatok! Annyi társas van, amit akár ketten is lehet játszani. A kártyán kívül jó ötlet bármilyen kitalálós játék is, ha például mindketten gondoltok egy-egy hírességre és eldöntetnő kérdéssel kell kitalálni a másiknak a választott személyt.


Forrás:

Töltsetek időt telefon és internet nélkül. Az áramszünet egyébként csodákra képes, de már az is szupi, ha egy-két órára megfeledkeztek a teendőitekről, tényleg egymásnak szentelitek ezt az időt és beszélgettek egy jót.


Forrás:

Írjatok listát arról, mit szerettek a másikban! Ez biztos, hogy mindkettőtöknek jól fog esni. A tulajdonságokon kívül olyan szokások is szerepelhetnek a listán, amiket a párod rendszeresen megtesz érted.