Galéria

Sztárok, akiknek követelései megváltoztatták a film történetét

Forrás:

A Jurassic World hatalmas siker lett, arra pedig biztosan te is emlékszel, hogy Bryce Dallas Howard karaktere végig magas sarkúban menekült a dinoszauruszok elől. Ez a rendező, Colin Trevorrow szerint is nevetséges hatást keltett, ezért meg akarta változtatni, ám a színésznő ragaszkodott a magas sarkúhoz, és nem akart kényelmes cipőt viselni. A rendező végül behódolt Bryce akarata előtt, de mai napig nem tudja, miért akart annyira magas sarkút viselni.
Forrás:

A filmben van egy jelenet, amikor Ben Affleck karaktere a reptéren megpróbál elrejtőzni az újságírók elől, és emiatt egy baseball sapkát visel. Ez viszont nagy vitát okozott a színész és a rendező, David Fincher között. Utóbbi ugyanis Yankees sapkát akart ráadni a színészre, mert szerinte ez passzolt legjobban a sztorihoz, ám maga Ben Affleck Red Sox rajongó, és nem volt hajlandó felvenni az ellenfél csapat sapkáját. Ezért a végén egy Mets sapkát viselt.
Forrás:

Crispin Glover alakította a film egyik gonosztevőjét, és te is biztosan emlékszel arra, hogy nem volt egy bőbeszédű karakter. Eredetileg viszont a forgatókönyv szerint a színésznek kellett volna mesélnie saját magáról, ám Crispin úgy gondolta, ezek a szövegek kimondottan unalmasak és nevetségesek, így nem volt hajlandó elmondani őket. Ezért végül a rendező úgy döntött, a karaktert butábbra formálja, így nem kell beszélnie a színésznek.