Galéria

8 dolog, amiért egy nőnek sem szabadna bűnösnek érezni magát

Forrás: Énidő

Soha ne érezd magadat rosszul azért, ha egy kis énidőre van szükséged. Az sem baj, ha a barátaiddal tartott program helyett választod inkább a magaddal foglalkozást. Menj el fodrászhoz, meditálj otthon vagy csinálj bármit, amit szeretnél, és nem kell utána senkinek magyarázkodnod sem.
Forrás: A stílusod

Ha utálod a magassarkúkat, és kényelmesen érzed magad szoknya helyett inkább farmerban, vagy épp, ha imádsz koktélruhában menni még a közértbe is, semmi gond, te ilyen vagy. Miért szégyellnéd a stílusodat? Vállald büszkén, és ne zavarjon egy percig sem, ha épp alul- vagy túlöltözött vagy másokhoz képest.
Forrás: A szórakozásod

Valaki beszólt már neked azért, mert olvasás helyett inkább sorozatokat szeretsz nézni, vagy épp mert valaki szerint túl sok időt töltesz kávézással teraszokon? Ha be is szóltak, felejtsd el a bűntudatot, senkinek semmi köze ahhoz, hogy téged mi tölt fel.
Forrás: Nemet mondani

Ha valamihez nincs kedved, nem jó neked, vagy kényelmetlenül érzed magad miatta, mondj nemet, hiszen ez teljesen normális dolog.
Forrás: A tested

Nincs olyan, hogy túl vékony, túl vastag, túl izmos vagy túl bármilyen. A tested a tiéd, bánj vele jól, és ne szégyelld egy centijét sem.
Forrás: A terveid

5 éven belül gyereket szeretnél? Szuper. 5 éven belül nem szeretnél gyereket? Szuper. Karrierre fókuszálnál? Szuper. Ne hagyd, hogy mások véleménye miatt neked legyen bűntudatod, úgy csináld a dolgaidat, hogy neked legyen jó és kényelmes.
Forrás: Sminkelés

Senki nem mondhatja azt, hogy túl kevés vagy túl sok smink van rajtad. Mihez képest viszonyítja? És amúgy is, mi a baj azzal, ha el akarod sminkelni a bőröd egyenletlenségeit, vagy azzal mi a gond, ha bulizáshoz sem viselsz festéket? SEMMI.
Forrás: Evés

Amit megkíván a tested, azt edd meg! Sose érezz bűntudatot az evés miatt, hiszen ez egy olyan dolog, amire szükséged van. Nem ciki bevágni néha egy nagy szelet rántott húst, és egyáltalán nem bűnös dolog egy-egy szelet süti sem.