Galéria

Sztárpárok, akik nagyon hamar eljegyezték egymást

Forrás:

George Clooney hosszú évekig hangoztatta, hogy sosem házasodna meg újra, és Hollywood legnagyobb agglegénye lett. Aztán megismerte Amalt, és őrülten beleszeretett, ráadásul hat hónap után már el is jegyezte őt. Még ugyanabban az évben egybe is keltek, azóta pedig két kisgyerekük is született.
Forrás:

Mindenki meglepődött, amikor februárban nem csak Emily Ratajkowskinak volt villámlagzija, de Amy Schumernek is. A színésznő és pasija három(!) hónapja voltak együtt, amikor nemcsak az eljegyzésre, de konkrétan az esküvőre is sor került. Amy szerint ezen nincs semmi csodálkoznivaló, hiszen rögtön tudta, hogy Chris élete szerelme, és felesleges lett volna húzni az időt.
Forrás:

Rengeteg szakítós számot írt Katy Perry, miután Russell Branddel való házasságának befellegzett. Nagyon gyorsan jutottak el ugyanis az esküvőig; 2009-ben egy díjátadón találtak egymásra először, az őszi időszakban fülig szerelmesek lettek, majd év végén már jegyben is jártak. Végül 2011-ben Russell egy üzenetben kérte Katyt arra, hogy váljanak el. Szép kis szerelem!
Forrás:

Ma már Thristan Thompsonnal van együtt, és megszületett első babájuk is (sajnos épp akkor, amikor kiderült, hogy megcsalta őt pasija), de korábban Khloe Lamar Odom felesége volt. Az egész úgy kezdődött, hogy a páros augusztusban találkozott először, majd szeptember közepén eljegyezték egymást, rá öt napra pedig összeházasodtak. Ez ám a gyors tempó! Végül hét évvel később került sor a válás véglegesítésére.
Forrás:

A két kanadai énekes nagyon hamar egymásra talált, és ez az eljegyzésnél is meglátszott. Avril és Chad nem voltak együtt fél évet sem, amikor a srác megkérte a kezét, majd össze is házasodtak. Két év után viszont elváltak egymástól.
Forrás:

2008-ban nagyon felgyorsult a tempó Mariah Carey szerelmi életében, hiszen akkori pasija, Nick Cannon mindössze hat hét együttjárás után eljegyezte, majd rögtön feleségül is vette őt. Azóta már elváltak, de két közös gyermekük van.
Forrás:

Emily Ratajkowski idén februárban ment férjhez szerelméhez, akivel egyébként alig pár hete voltak együtt, amikor sor került a lánykérésre. Arról nem is beszélve, hogy előző pasijával mindössze két hónapja szakítottak, amikor összeházasodtak új szerelmével. Még gyűrű sem volt nála, annyira hirtelen jött a dolog, de ő igent mondott.
Forrás:

Benji 2014 decemberében jegyezte el szerelmét, Cameron Diazt, akivel akkoriban alig fél éve voltak együtt! A színésznő viszont rögtön igent mondott a kérdésre, és azóta is nagyon boldogok együtt.