Galéria

5 csillagjegy, akiknek sokáig tart kiheverni egy szakítást

Forrás:

A Bikák messze híresek arról, hogy nagyon romantikusak, és ha elkötelezik magukat valaki mellett, azt egy életre teszik. Emiatt nekik tart a legtovább kiheverni a szakítást: néha évekig szomorkodnak a régi kapcsolatuk után. Időközben előfordul, hogy megismerkednek másokkal, sőt, még össze is jöhetnek valakivel, de megesik, hogy még ez idő alatt is gyakran eszükbe jut a volt pasi. Végül akkor sikerül továbblépniük, amikor találkoznak egy újabb nagy szerelemmel.
Forrás:

A Rák csillagjegyű emberek az egyedülléttől félnek a legjobban, ezért a szakítás egy konkrét rémálom számukra. Amikor a kapcsolatuk a végéhez közelít, szinte minden titkos félelmük felszabadul, lelkileg teljesen a padlóra kerülnek, és a depresszióra is hajlamossá válnak. Szükségük van arra, hogy a saját tempójukban gyászolják a kapcsolatukat, ezért őket semmiképp sem szabad siettetni.
Forrás:

Noha a Skorpiók szenvedélyesek, és nem félnek a vitatkozástól sem, mégis nehezen engedik el azt a személyt, akivel együtt voltak. Emiatt hajlamosak arra, hogy a szakítás után is tartsák a kapcsolatot az exükkel, mert nehezen fogadják el, hogy tényleg vége mindennek. Náluk a tovább lépést az gyorsíthatja meg leginkább, ha minden kapcsolatot elvágnak a régi pasival, különben még hónapokkal később is titkon az újrekezdésben fognak reménykedni.
Forrás:

A Bakok már a kezdetekkor sok energiát fektetnek a kapcsolatba, és igyekeznek a maximumot kihozni a szerelmi életükből. Amikor viszont nem haladnak a dolgok terv szerint, hajlamosak saját magukat hibáztatni, és elhinni, hogy ők tehetnek a szakításról is. Ezért képesek hónapokig ezen gondolkodni, ami miatt nagyon nehezen lépnek tovább. El kell fogadniuk, hogy minden két emberen múlik, és nem kizárólag övék a felelősség; csak így találhatnak végre új szerelmet.
Forrás:

A Halak jegyű embereknek néha évek kellenek ahhoz, hogy lezárják magukban a dolgokat. Nagyon mélyen és őszintén szeretik a párjukat, ezért a szakítás után is képesek mindent elkövetni a békülésért: mindent bevetnek, hogy kicsikarjanak még egy találkozót, hátha ezzel meggyőzik az exüket a folytatásról. Nekik azt kell megtanulniuk, hogy a szeretüket nem szabad mindenkinek odaadniuk.