Galéria

Repülj úgy, mintha az első osztályon ülnél: 6 hack, ami megkönnyíti az utazásodat

Forrás: Vigyél magaddal egy szemmaszkot, hogy ne zavarjanak a fények körülötted. Ha kényelmesen, pihentetően alszol egyet az úton, gyorsabban telik az idő, és frissen szállhatsz le a gépről. Egy szemre húzható maszk segítségével jót tudsz aludni, majd kipihenten leszállni.
Forrás: Miért ne alakíthatnád wellnessé a repülést? Dobj be a táskádba egy arcmaszkot, amit csak fel kell tenni az arcodra pár percre, majd utána kidobni. Helyezd fel ezt a fátyolmaszkot az arcodra, 20 percre a repülőn, és lazíts. A klíma nem szárítja ki az arcodat, plusz a repülő az a hely, ahol tényleg van időd egy ilyen beauty rutinra.
Forrás: A kompressziós zokni a repülés leghasznosabb kiegészítője. Ha hosszabb távon kell repülnöd, feltétlenül szerezz be egyet, ez megelőzi, hogy bedagadjon a lábad, sőt, a lábaid teljesen kipihentek lesznek a repülés után is.
Forrás: Dobj be a táskádba egy száraz sampont, és leszállás előtt frissítsd fel vele a mosdóban a frizurádat. A repülő levegője tényleg hajlamos zsírosítani a frizurádat, de egy kis szárazsamponnal felfrissülve úgy szállhatsz le a gépről, mint egy sztár.
Forrás: Nyakpárna nélkül el se indulj! Bármelyik utazótáskába befér, és ha van nálad ilyen, akkor bármilyen hosszan képes vagy a repülőn ülni, mert ki tudod támasztani a fejedet.
Forrás: Irigykedsz az első osztályon ülőkre, mert ott annyival tisztábbnak tűnnek az ülések és a tálcák? Inkább oldd meg a helyzetet: Tegyél a táskádba egy csomag fertőtlenítő kendőt amellyel áttörölve a tálcákat és karfákat, teljesen higiénikusan utazhatsz.