Galéria

Milyen felhasználó voltál az iwiw-en a csillagjegyed alapján?

Forrás: Kos

Te aztál törekedtél a tökéletes profilra. A profilképed alaposan meg volt szerkesztve, filter is volt rajta, és sosem kerülhetett fel rólad olyan kép, ami nem 100%-osan remek.
Olvasatlan üzeneteid sem gyakran voltak, mindig szépen mindent megválaszoltál.
Forrás: Bika

Te inkább csendesen nézelődtél az iwiw oldalon, ahelyett, hogy magadról posztoltál volna túl sokat. Egy-két fotód volt kint és egy tömör bemutatkozás, de sokkal jobban érdekelt, hogy másokról mi van kint.
Forrás: Ikrek

Te voltál az igazán nagy flörtölő az oldalon, és míg mások profilokat nézegettek, nálad szexi fotók voltak feltöltve, és izzott a levelező rendszered.
Forrás: Rák

Te csak nevettél azokon, akik komolyan vették az iwiwet, és nem magadról tettél fel fotókat, hanem inkább vicces képekkel volt tele az oldalad.
Forrás: Oroszlán

Te aztán imádtad a posztolgatást az iwiwen! Ha szakítottál, szomorú képeket tettél fel, ha új pasid volt, vele árasztottad el az oldalt, ha jó kedved volt, kitettél egy idézetet róla. Te voltál az iwiw Kim Kardashianja.
Forrás: Szűz

Nálad inkább a levelező funkció volt az az iwiwen, ami miatt naponta többször is megnyitottad. Ezen szervezted a bulikat és a randikat is.
Forrás: Mérleg

Te aztán nem foglalkoztál a szexi fotókkal, inkább motiváltad magadat és a barátaidat pozitív idézetekkel, és leginkább a kedvenc filmjeidről értekeztél az üzenőfalon is.
Forrás: Skorpió

Te voltál az iwiwes inkognitó mód megtestesítője. Fent voltál az oldalon, mindent tudtál a történésekről, de sosem posztoltál semmit.
Forrás: Nyilas

Csak a partikon készült fotók és néhány vicces idézet volt a profilodon, semmi más. A vicces, hétvégi, őrült képeket mindig frissítetted.
Forrás: Bak

Annyi más érdekes dolog volt számodra, mint az iwiw. Hasznosabb dolgokkal töltötted az idődet, maximum néha lecsekkoltad, jött-e leveled, vagy új ismerősnek jelölésed.
Forrás: Vízöntő

Azért léptél be minden nap az oldalra, hogy megmutasd új fotóidat az ismerősöknek. Mindegy, hogy magadról, vagy másról, a lényeg, hogy a képeid naprakészek voltak.
Forrás: Halak

Nálad az iwiw egyértelműen unaloműző volt. Sosem azért léptél be az oldalra, mert valami dolgod volt ott, hanem akkor kattintottál oda, mikor épp unatkoztál. Épp ezért nem is volt sok fotód a profilodban, inkább csak klikkelgettél.