Galéria

Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack babás nyaraláshoz

Forrás: kiválóan alkalmas arra, hogy egy hosszú, tengerparton töltött nap végén lemossuk gyermekünk lábára és más testtájaira odaszáradt sós homokot. (Érdemes vigyázni, hogy még 11 előtt és 15 óra után se töltsön túl sok időt a tengerben, mert a só kiszáríthatja a bőrét.)
Forrás: Minél menőbb fejfedőt vásárlunk neki, annál szívesebben fogja hordani. Például...
Forrás: Tartsunk magunknál (akár a telefonunkban) egy csekklistát a gyerekek kedvenc játékairól, és újra és újra ellenőrizzük, hogy megvannak-e. Itt írunk arról, milyen tragédia történhet, ha eltűnik a kisgyermekünk kedvenc alvóállata.
Forrás: Egyre közismertebb trükk, de azért megosztjuk: a gyerek cumisüvegét vagy kulacsát a gyereküléshez kell csatolni egy madzaggal, így akárhányszor leejti, egyedül is fel tudja venni, nem kell a (sokszor elöl ülő) felnőttnek percenként intézkednie. (via)
Forrás: Repülőútra ne csak a gyereknek, hanem magadnak is vigyél váltóruhát.
Forrás:  ami a legtöbb műanyag palackkal kompatibilis... itt vásárolhatod meg.
Forrás: Egy ilyen cipőrendező minden csomagtartóban elfér, és kiválóan lehet benne rendszerezve tárolni popsitörlőt, pelenkát, naptejet, váltóruhát stb. (via)
Forrás: Sok fejfájástól kíméled meg magad, ha a babádnak minden napra külön zárható zacsiba pakolod az aznapi ruházatát. (via)
Forrás: Természetes vízparton, ahol nincs értékmegőrző – vagy messze van –, a legfontosabb értékeiteket csomagold egy tiszta pelenkába és hagyd elöl a törülközőitek mellett. Egy elöl hagyott használt pelenkát senki sem fog ellopni! (via)