Galéria

10 dolog, aminek semmi értelme nem volt a Pretty Little Liars-ben

Forrás: Az idő múlása

Az első évadokban úgy telt az idő, hogy nagyjából egy évad egy évet jelentett, a harmadik és ötödik évad között azonban teljesen máshogy alkották meg a készítők. A harmadik évad halloween környékén játszódik, de ugyanannak az évnek a karácsonya csak két évad múlva volt. Ezután pedig egy hatalmasat ugrott a történet évekkel későbbre. Elég fura, nem?
Forrás: A pénze

Annak a bizonyos A-nek honnan is volt ennyi pénze? Ahhoz, hogy A zaklathassa a lányokat éveken keresztül, ráadásul ennyire kiforrottan, ahhoz kellett, hogy legyen pénze, de mégis honnan szerzett? Ráadásul nem egy saját épülettel vagy telekkel, és jó pár drága eszközzel is rendelkezett.
Forrás: Szereplő cserék

Ha láttad a sorozat pilotját, tuti, hogy a következő részekben egy csomó ismeretlen arcot fedezhettél fel, hiszen rengeteg szereplőt cseréltek le. Alison és Spencer szüleit is mások alakították, az iskolai ismerőseik közül is sokakat más színészek játszottak, mint a pilotban, sőt, később még az évadok között is cseréltek szereplőket, például Natalie Hall váltotta Natalie Floydot Kate szerepében, aztán Drew Van Acker cserélte le Parker Bagley-t Jason szerepében.
Forrás: A tanulás

Te láttad a lányokat néha tanulni a sorozatban? Esetleg házi feladatot írni? Akkor mégis hogy csinálták meg a sulit?
Forrás: Caleb hackelése

Caleb, Hanna szerelme percek alatt egyetlen laptopról meghackeli a rendőrséget, A-t, a kormányt, az iskolai honlapot és bármelyik céget is. Nagyon reális!
Forrás: A szándékai

Annyi időt, pénzt és energiát fektetett A abba, hogy a lányok életére törjön, de mégis mi volt a motivációja erre? Az évadok alatt egyáltalán nem lehetett megtudni, hogy pontosan miért is bántja a lányokat.
Forrás: Ezrát sosem büntetik meg

Ezra egy kiskorúval jár, ami miatt iskolát is vált később, sőt, egyszer ki is rúgják, de semmilyen büntetést nem kap azért, mert elcsábított egy tinit, sőt, teljesen természetesen kezeli mindenki ezt a helyzetet.
Forrás: A házak helyszínei

Míg néha arról van szó, hogy Alisonék régi háza Emilyéké mellett van, máskor olyan, mintha Spenceréké mellett lenne, pedig Emilyéké és Spenceréké másik utcában van. A hasonló tévesztésekből egészen sokat lehet találni a sorozatban.
Forrás: DiLaurentisék háza

Feltűnt, hogy DiLaurentisék házának kinézete folyton megváltozik, de sosincs említve, hogy költöztek volna?
Forrás: A nyomozás

A csajokat elkezdi valaki fenyegetni, de ők egy percig sem gondolkodnak azon, hogy a szüleiknek, vagy a rendőrségnek szólnak, inkább azonnali nyomozásba kezdenek. Szerinted ez így történne a valóságban is?