Galéria

10 híres ember, akik a 80-as években egészen máshogy néztek ki

Forrás:

Madonna 1989-ben már viselte Kim Kardashian egyik kedvenc darabját, a biciklis rövidnadrágot. Sőt, ő nemhogy utcára, de még fellépésekre is szívesen vette fel. 

Tény, hogy az énekesnő stílusától mai napig nem állnak messze a meghökkentő szettek!


Forrás: Drew Barrymore, még 1988 környékén. A fodros szoknya akkoriban nagyon menő volt, ma már valószínűleg kevésbé aratna sikert.

De rajta nagyon bájosan mutat!
Forrás: Diana hercegnő 1981-ben viselte ezt a csodálatos piros ruhát, ami ma is simán megállná a helyét. 

Nem csoda, hogy mindig is hatalmas ikon volt!
Forrás: Molly Ringwald 1987-ben. A korszakot tökéletesen jellemzi a négyzetes nyakvonal, a piros rúzs és a kócosabb frizura.
Forrás: Cyndi Lauper a 80-as évek közepén: óriási egyéniség volt, nem is kérdés. Ma már viszont nem biztos, hogy jól mutatna a zöld szemfesték, a vékony szemöldök vagy a kagylós karkötő.

De az biztos, hogy nagyon nosztalgikus a fotó!
Forrás: Ez a kép 1989-ben készült Demi Moore-ról. A nagy nyakláncok, a buggyos ujj és a lefésült frizura jól tükrözi, mi volt akkoriban a trend.
Forrás: Winona Ryder fehér harisnyája akkoriban nagy trend volt, de ma már nehezen találnánk olyan embert, aki szívesen viseli a hétköznapokban. Vagy bárhol.
Forrás: Cher láthatóan sosem öregszik: a 80-as évek elején viszont egészen máshogy nézett ki stílusa. Akkorban ugyanis imádta a szivárványos sminkeket.

Fesztiválszezonban még most is megállná a helyét ez a trend!
Forrás: Olivia Newton John imádta a színeket, és simán felvette a narancssárga, buggyos szoknyához a farmerdzsekit. Érdekes összeállítás, amiről garantáltan a 80-as évek jutnak eszünkbe.
Forrás: Kim Wilde ruháját bárki szívesen felvenné akár 2018-ban is, az arany színű öv pedig nagyon visszatérőben van.

A frizura viszont elárulja, hogy valahol a 80-as évek közepén készült a kép.