Galéria

Milyen ékszer passzol a menyasszonyi ruhádhoz?

Forrás:

Számtalan csodaszép nyaklánc van, ami hátul hosszabb, ezekkel még jobban kihangsúlyozhatod a különleges kivágást. Ha ezt a típusú láncot választod, párosítsd kicsi fülbevalóval. Az is jól mutat, ha egy statement fülbevalót teszel be a nyaklánc helyett.


Forrás:

Mivel ez egy elég hagyományos nyakkivágás, érdemes ehhez mérten ékszert választanod. Kerüld a túl díszes darabokat, a bedugós, rövid fülbevalók, a visszafogott medállal díszített nyaklánc például tökéletesek. Ha szeretnéd fokozni a hatást, egy csodaszép tiarával is feldobhatod a szettedet.


Forrás:

A nagy fülbevalókkal ebben az esetben sem lőhetsz mellé, azonban érdemes rövidebb nyakéket választanod, hogy mindenki megcsodálhassa a gyönyörű dekoltázsodat.


Forrás:

Érdemes ebben az esetben is a hajdíszekre, karperecre helyezni a hangsúlyt, a fülbevalód se legyen túl hosszú, nehogy rálógjon a ruhára. 

 


Forrás:

A kisebb és visszafogottabb fülbevalók, vékony láncból készült rövid nyakbavaló, vagy choker is remek választás, hiszen így méginkább megnyúlik a törzsed és vékonyabbnak tűnsz.

 


Forrás:

A chokerek, statement fülbevalók remekül illenek ehhez a szexi fazonhoz, ugyanakkor nem veszik el a figyelmet a ruháról.


Forrás:

Ebben az esetben a hangsúly a hajadon legyen. Egy visszafogott hajdísz, egy kicsi, köves fülbevaló tökéletes választás, de akár egy karperec is jól mutat a ruhával. 


Forrás:

Az impozánsabb fülbevalóktól kezdve, a hosszú, vagy éppen rövid nyakláncokon át bármit választhatsz, a lényeg, hogy jól érezd magadat az ékszerekben. A statement fülbevalók, vagy egy hosszú gyöngysor is tökéletes az egyenes dekoltázsú ruhához.

 


Forrás: Ha emlékszel még, ilyen dekoltázsú ruhát viselt Katalin hercegné is az esküvőjén. Mivel a ruha a vállainál zárt, érdemes inkább a fülbevalóból hangúlyosabbat választani és maximum egy visszafogott nyakékkel feldobni. A karperec is jó választás, a nyakláncot le is cserélheted rá, ha alapvetően gazdagon díszített a ruha felső része.

Forrás: Jól mutat hozzá egy statement nyaklánc kisebb fülbevalóval, vagy egy nagyobb fülbevaló, kissé visszafogottabb nyaklánccal is. Ha a sportosabb stílus híve vagy, akkor viszont érdemesebb mindkét esetben a visszafogottabb darabokat keresni.

Forrás:

Ebben az esetben a dekoltázs méretére kell figyelni. Ha kevésbé kivágott a ruha, érdemes nagyobb fülbevalót választani, míg ha mélyebben dekoltált egy hosszabb nyaklánccal teheted izgalmasabbá. Egyébként egy kisebb fülbevaló egy hajdísszel is szuper kombináció.
Forrás:

Ehhez leginkább a visszafogott fülbevalók állnak jól, vagy egy vékony, alig észrevehető nyaklánc, hiszen igazán klasszikus, visszafogott stílust tükröz ez a típusú menyasszonyi ruha.
Forrás:

Érdemes a fülbevalóra, vagy hajdíszre fókuszálni, nyakláncot és karkötőt ne viselj ehhez a ruhatípushoz, különösen akkor, ha gazdagon díszített a felsőrésze.
Forrás:

Ahogy a mélyebben dekoltált darabokhoz, ehhez a ruhatípushoz is jól illenek a statement fülbevalók visszafogottabb nyaklánccal kombinálva, vagy fordítva. Ha viszont nem szereted annyira csillogást, egy nagyobb, kővel díszített fülbevaló is bőven elég!