Galéria

A csillagjegy, amivel nem passzolsz össze a horoszkópod szerint

Forrás: Kos

A tűzjegyek közé tartozol, vagyis kimondottan szenvedélyes és magabiztos típus vagy. Ha te azt mondod, hogy imádod a kalandokat, az tényleg azt is jelenti. Épp ezért nem túl jó párosítás melléd egy Rák, aki inkább a komfortzónájában, nyugodt környezetben érzi jól magát. Nehezen tudnátok összeegyeztetni a közös programokat; te egy idő után túl laposnak éreznéd a kapcsolatot, őt pedig zavarná, hogy sosem akarsz otthon maradni kettesben.
Forrás: Bika

Viszonylag laza, barátkozós személyiséged van. Szeretsz a társaság középpontjában lenni, de nem ragaszkodsz ehhez a helyhez, és sosem kezdeményezed a drámát. Emiatt nem jó ötlet, ha egy Oroszlánnal vagy Vízöntővel randizol. Utóbbi nagyon változékony jegy, és téged biztosan az őrületbe kergetne az állandó hangulatingadozásaival. Hiába jártok együtt például fél éve, sokszor még így is azt érzed, hogy nem is ismered igazán. Ennél nagyobb stabilitásra van szükséged, amit mellette nem találnál meg.
Forrás: Ikrek

Olyan, mintha több személyiséged lenne, és sokszor még a barátaidat is képes vagy meglepni ezzel. Szereted a figyelmet és hobbiból flörtölsz, ezért egy Skorpióval nem jó ötlet együtt járnod, ugyanis ez egy kifejezetten féltékeny jegy. Ezenkívül a Halakkal sem érdemes randiznod, mert bár te úgy gondolod, hogy egy kis füllentés nem okoz gondot, ők mindig ráéreznek arra, ha nem mondasz igazat. Egy idő után pedig zavaróvá válik számodra, hogy semmit sem tudsz megtartani magadnak.
Forrás: Rák

Mivel érzelmes személyiség vagy, nagyon jól kijössz azokkal, akik szeretnek gondoskodni másokról. Számodra az intimitás a lényeg, ezért többre tartod az összebújást a szexnél is. Nem lennétek jó páros egy Skorpióval, akinek ez létszükséglete a mindennapok során, különösen, hogy az intimitás kevésbé fontos a számára. Ugyanakkor ez a jegy nagyon tud szeretni, így ha sikerül ezt áthidalnotok, akár működőképes is lehet a kapcsolatotok. Szintén érdemes távol maradnod a Kosoktól, mert a kapcsolatotok másról sem szólna, mint a veszekedésről.
Forrás: Oroszlán

Imádod a reflektorfényt, és szükséged van arra, hogy valaki mindig figyeljen rád, ezért muszáj a középpontban lenned. Egy Skorpió mellett így sosem éreznéd jól magad, ugyanis ő tipikusan annak a csillagjegynek a szülötte, aki gyakran féltékenykedik, és szinte bűntudatot ébresztene benned azért, mert népszerű vagy. 
Forrás: Szűz

Mindig keményen és szorgalmasan dolgozol, ráadásul nagyon hűséges vagy, ezért sosem érted meg, miért választja valaki a csalást – legyen szó egy tesztről vagy egy kapcsolatról. Szereted úgy érezni, hogy hasznos, amit csinálsz, és két lábbal a földön jársz. Ezért egy Ikrekkel sosem lennél igazán boldog, hiszen a gyakori hangulatváltozásaitól idővel a falra másznál, és nem igazán tudnál megbízni benne.
Forrás: Mérleg

Általában kiegyensúlyozott vagy, ugyanakkor kifejezetten laza a gondolkodásmódod. Ha döntést kell hozni, akkor viszont nehezen szánod rá magad erre a lépésre, épp ezért olyan társra van szükséged, aki határozottabb nálad. Nem lenne jó párosítás melléd egy Bak, mert szükséged van arra, hogy megértsenek téged, ez a csillagjegy viszont kifejezetten makacs. Még csak a kedvedért sem tenne úgy, hogy igazad van, amitől egyre rosszabbul éreznéd magad.
Forrás: Skorpió

Nagyon szenvedélyes személyiséged van, és valószínűleg sok kapcsolatodban okozott már gondot az is, hogy ehhez nagyfokú féltékenység társul. Érdemes lenne távol maradnod az Oroszlánoktól és a Vízöntőktől, mert rengeteg drámára kerülne sor kettőtök között. Mégis, hiába működésképtelen a viszonyotok, nagyon jellemző rátok, hogy a szakítás után még háromszor-négyszer egymásra találtok, és megpróbáltok adni egy újabb esélyt a kapcsolatotoknak.
Forrás: Nyilas

Kissé összetett személyiség vagy, hiszen imádod a kalandokat tűzjegyként, ugyanakkor kimondottan nagylelkű is vagy. Például szívesen elmész egy európai körútra, de biztos, hogy magaddal viszed a barátaidat is, hogy közös legyen az élmény. Szükséged van a szabadságérzetre, ezért egy Halak jegyű személy mellett nem lennél boldog. Ez a jegy ugyanis túlságosan lekötne téged, hiszen nem kimondottan szereti a spontán kalandokat.
Forrás: Bak

Igazi irányító vagy, aki szereti kezében tartani a dolgokat, és szinte biztos, hogy sokszor tetted már meg te az első lépést. Nem érdemes randira menned egy Kos jegyű személlyel, mert egyszerűen nem passzoltok össze. Őt már az első találkozón őrületbe kergeti, hogy nem vagy elég érzelmes, pedig csak arról van szó, hogy nem szereted kifejezni az érzéseidet. Túl sok vitára kerülne sor emiatt a kapcsolatotokban, így érdemes inkább megelőzni a drámát.
Forrás: Vízöntő

Nagyon nyugodt személy vagy, ráadásul kifejezetten független típus, ezért nem vesztegeted az idődet olyan srácokra, akik nem elég őszinték veled. Előfordulhat, hogy vonzódsz egy Skoprióhoz a szenvedélyes érzések miatt, de a kapcsolatotokban hamar gondot okozna az, hogy egyikőtök sem bízik meg a másikban. Sosem akarnád megengedni neki, hogy irányítson, ő pedig ezért csak még jobban megpróbálná.
Forrás: Halak

Érzelmes típus vagy, aki nem szereti az egyéjszakás kalandokat. Könnyen alakítasz ki jó viszonyt az emberekkel, és meg is érted őket; ezért egy Ikrek mellett nem éreznéd jól magad. Ez az a jegy, amelyiket nehéz kiismerni, és azt sem könnyű megállapítani, milyen érzések dúlnak benne. Végül az őrületbe kergetne, hogy nem mutatja ki eléggé az irántad érzett szeretetét.