Galéria

Zöldborsókrém recept – lépésről lépésre

Forrás:

Hozzávalók (3 adagra): 10 dkg zöldborsó, 1 gerezd fokhagyma, 1 ek. olívaolaj, pár csepp citrom, vagy lime-lé, snidling, újhagyma zöldje vagy pár szál petrezselyem, só, bors és chili – ízlés szerint.

 


Forrás:

Elkészítése: A borsót egy kevés vízzel, a fokhagymával, petrezselyemmel, és némi sóval tedd egy lábosba, majd pár perc alatt főzd puhára, és szűrd le.


Forrás:

Öntsd egy robotgépbe, adj hozzá pár csepp citromot, sót, borsot, olívaolajat, majd pürésítsd le.


Forrás:

Hagyd kihűlni, majd kenj meg vele egy jóféle barna kenyeret, és szórd meg a csilipehellyel és a snidlinggel vagy újhagymazölddel.