Galéria

Derítsd ki, hogy milyen igazából az arcformád

Forrás: Ha a homlokod a hajvonalnál kerekedő alakú, gyanús, hogy a kerek arcformájúak közé tartozol.
Ha az arcod hosszúsága ugyanolyan, vagy majdnem ugyanolyan értékeket adott ki a mérőszalagon, mint a szélessége, akkor az arcod kerek formájú.
Forrás: Ha a hajvonalat nem kerekedik, hanem inkább egyenes, te valószínűleg a szögletes arcformájúak közé tartozol. Ha az állcsontod egyenesen megy az álladtól a füledig, és nagyjából olyan széles az arcod, mint amilyen hosszú, illetve kb. olyan hosszúak az arccsontjaid, amilyen a homlokod, akkor tuti, hogy szögletes arcú vagy.
Forrás: A gyémánt arcformájúak homloka rövidebb, mint az arccsontjuk, és az áll részük is sokkal keskenyebb, mint az arc bármelyik csontozati része.
Ha az arccsontodat lemérve nagyobb számot kapsz, mint az állrészedet, akkor te tutira gyémát arccal rendelkezel, pláne, ha az arcod hozza nagyobb, mint a szélessége.
Forrás: Ha az arcodon kevés éles rész van, az állad és az arccsontod is inkább kerek, és a homlokod kisebb, mint amilyen széles az arccsontod, akkor te ovális arccal büszkélkedhetsz. Ehhez már csak annyit kell megnézned, hogy hosszabb-e az arcod, mint szélesebb, és hogy a legszélesebb táv az arcodon a két füled távolsága-e.
Forrás: Ha a homlokod két legtávolabbi pontja távolabb van egymástól, mint az arccsontod legtávolabbi két pontja, illetve az állad keskeny, akkor te a szív alakú arcúak táborát erősíted. Pláne, ha az arcod hossza kisebb, mint a szélessége.
Forrás: Ha az előbbiek közül egyik sem definiálható a te arcodra, akkor a te arcformád a mix, és szinte bármilyen hajjal vagy szemöldökkel ugyanolyan jól nézel ki.