Galéria

A Pretty Little Liars szereplője, Ashley Benson bevallotta, milyen szépségbakikat követett el a sorozat alatt

Forrás:

Ashley karakterének az első két évadban gyönyörű, hosszú haja volt, amit rendszeresen vasaltak, hullámosítottak, sőt, alaposan ki is volt szőkítve, és nem igazán foglalkozott vele. A harmadik évadra annyira meggyötörte a haját, hogy le kellett vágatnia, és nagyon szöszös, töredezett volt még úgy is. Nagyon bánja, hogy ennyire nem figyelt oda a hajápolásra és arra, hogy ne károsítsa.
Forrás:

Simán feltett erős rúzst és nagyon vad szemfestéket abban az időben, mikor az első évadokat forgatták. Néha pandásan feketézte a szemét körbe, és saját bevallása szerint észre sem vette, hogy alig látszik ki a szeme a nagyon füstös smink alól.
Forrás: Össze-vissza hajszín

A negyedik-ötödik évad környékén a színésznő szerint menő volt a nem egységes színű haja, de később rájött, hogy nagyon nem állt jól neki, ezért helyrehozatta, és már egységesebb, természetesebb frizurákat hord.
Forrás:

Ashley Benson gyakran a forgatások után teljes sminkben bedőlt az ágyba, majd másnap reggelre volt, hogy viszkető arccal kelt, és kiszáradt bőrén pattanások is megjelentek. Elárulta, hamar leszokott erről a káros szokásról, és azóta mindenki mást is arra bíztat, hogy alaposan törölje le az arcát alvás előtt.