Galéria

Ilyen barátnő vagy a csillagjegyed szerint

Forrás:

Minden újdonságot szívesen kipróbálsz, szeretsz kezdeményezni és megosztani másokkal az új ötleteidet. Született vezető vagy, ezért te vagy a baráti kör falkavezére.

 


Forrás:

Képes vagy cselekvésre sarkallni a barátnőidet, hiszen te magad is kitartóan küzdesz azért, amit el szeretnél érni. Támogatod őket és türelmes vagy velük, ezért szeretnek annyira.

 


Forrás:

Mindenki a tesójaként tekint rád, annyira közel tudsz kerülni másokhoz. Az elbűvölő, dinamikus természetednek hála rengeteg barátod van, akik mind-mind különlegesnek érzik magukat melletted.

 


Forrás:

Mivel mindig gondoskodsz másokról és bátorítod a barátaidat, kiérdemelted ezt a címet. Sosem félsz kimutatni a csajoknak azt, hogy mennyire szereted őket. 

 


Forrás:

Amellett, hogy imádsz szórakozni, a legjobb barátaidat is berángatod a reflektorfénybe. Erős vezéregyéniség vagy, akit sokan ismernek, szeretnek. Kevesen tudják rólad, de remekül tudsz motiválni másokat.

 


Forrás:

Annyira sok remek tulajdonságod van, hogy te vagy a legtökéletesebb barát, akit csak kívánni lehet. Szívesen segítesz mindenkinek, jól kommunikálsz és meghallgatsz másokat, ezért sok összetört szívet gyógyítottál már meg.

 


Forrás:

Imádsz új emberekkel találkozni és tárt karokkal fogadod a baráti köröd új tagjait. Könnyen elbeszélgetsz bárkivel, nagyon kedves, megértő és szórakoztató vagy.

 


Forrás:

Hihetetlenül hűséges vagy, ugyanakkor megóvod azokat, akiket szeretsz. A barátnőidre családtagokként tekintesz, akik tudják, hogy bátran megoszthatják veled a legféltettebb titkaikat, mert a sírig megtartod őket.

 


Forrás:

Mindig képes vagy a dolgok pozitív oldalát látni. Nagy céljaid vannak, szeretsz álmodozni és mindenben találsz valami inspirálót. Lehet, hogy a kalandok iránti vágyaddal nem mindenki tud azonosulni, azonban a jókedved biztos, hogy mindenkire átragad.

 


Forrás:

Mindenről van véleményed - és ezt nem is félsz megosztani másokkal. Ha nem te irányítod a csapatot, a barátnőidnek segítesz abban, hogyan váljanak jó vezetővé.

 


Forrás:

Minden barátnődnek azt tanácsolod, hogy lépjen ki a komfortzónájából és adja önmagát. Úgy gondolod, hogy a változatosság gyönyörködtet, ezt pedig a barátaiddal is tudatod. Lázadó és bátor vagy, emiatt sok őrültségbe belevitted már a barátnőidet.

 


Forrás:

Annyira jól ismered a barátaidat, hogy úgy gondolják, tudsz olvasni az agyukban. Szinte guruként viselkedsz, annyi hasznos tanáccsal tudsz szolgálni a téged körülvevőknek. Empatikus természetednek hála mindig tudod, hogy tudsz segíteni másokon.