Galéria

Kutyafajták, amelyek jól kijönnek a macskákkal

Forrás:

A labradorok híresek arról, hogy rendkívül nyugodtak és barátságosak, ebből fakadóan pedig ügyesen szocializálódnak más állatokkal is. Azonban személyiségükből fakadóan szeretnek elásni és elrejteni tárgyakat, így némi tanításra szüksége lesz; ám ettől függetlenül nagyon jól kijön a macskákkal is.
Forrás:

A németjuhász kutyák gyorsan tanulnak, és nagyon odafigyelnek a gazdájukra is. Ezért bár elsőre furcsa választás lehet épp ez a fajta a macskák mellé, valójában nagyon jól kijönnek velük. Ehhez viszont szükségük van arra, hogy lássák rajtad, a cica nem jelent veszélyt, hanem sokkal inkább védelemre van szüksége.
Forrás:

Ez a fajta méltán híres arról, hogy nagyon kedves és karizmatikus, más állatokkal pedig jól kijön. Könnyen kötnek barátságot szinte bárkivel, és hamar megtanulják, hogy a macskákkal hogyan viselkedjenek.
Forrás:

Bár a beagle vadászkutya, mégis nagyon jó választás, mert személyiségéből fakad, hogy imádja a társaságot, és inkább barátságos, mintsem kompetitív. Sosem tekint a macskákra fenyegetésként, inkább kíváncsi, így a kezdetekben valószínűleg nagyon követni fogja a cicát, és folyamatosan szagolgatni akarja majd.
Forrás:

A papillon pillangó alakú füleiről híres, apró termete miatt pedig jó választás lehet a cicás családokba is. Pozitív természete van és nagyon hűséges, némi tanítás után pedig a macskákra is barátként tekint majd.