Galéria

8 szuper film, amiben hatalmas fordulat található

Forrás:

Emily férje börtönbe került, amikor viszont a férfi kiszabadult, a lány mély depresszióba zuhant, és még öngyilkosságot is megkísérelt. Miután pszichiáterhez kerül, az orvos úgy dönt, egy kísérleti gyógyszerrel próbálja meggyógyítani Emilyt. Azonban nem várt dolog történik, ugyanis a lány a mellékhatások miatt álmában megöli férjét, és egyáltalán nem is emlékszik rá. A doki viszont nem nyugszik bele ebbe a helyzetbe, és nyomozni kezd a történtek után...
Forrás:

A történet már az első percektől megköveteli a figyelmet, ugyanis nem időrendi sorrendben mutatja meg a történéseket; többféle visszatekintéssel és időbeli ugrással ismerjük meg Sidney Hallt, a fiatal írót, akinek az élete látszólag tökéletesen alakul. Imádják a könyveit, sőt, még Pulitzer-díjra is jelölik, ám csak később tudjuk meg, pontosan milyen ára van ennek a sikernek.
Forrás:

Alexander Beck feleségét meggyilkolta egy sorozatgyilkos, a férfi pedig a munkába temette magát a tragédia után. Azonban nyolc évvel később még két áldozatot találnak a helyszínen, és minden jel arra utal, hogy Alexander a tettes. Aztán ekkor valami meglepő dolog történik, ugyanis olyan részlet derül ki a férfi halott feleségéről, amire senki sem számított...
Forrás:

Adott tíz ember, akik egyáltalán nem ismerik egymást, azonban egy hatalmas vihar miatt mindannyian ugyanabban a régi motelben szállnak meg. Rövidesen viszont kiderül, hogy egyáltalán nincsenek biztonságban, valaki ugyanis halálos játékot játszik velük, és megpróbálja egyesével megölni őket; a gyilkos pedig közöttük van. Nagyon izgalmas thriller, nem várt fordulattal a végén!
Forrás:

A történet lényegében egy pszichológiai krimi, és az egyik főszereplő szemszögéből ismerjük meg a sztorit. Liz, Frances és két srác úgy döntenek, elbújnak a világ elől, és négyesben buliznak pár napot, csakhogy ne kelljen elmenniük a sulis kirándulásra. Ebben az iskola okostojásának segítségét kérik, aki elrejti őket egy föld alatti bunkerben, és bevállalja, hogy három nap múlva kiengedi őket. A gond ott kezdődik, amikor a harmadik nap végén Martin nem tér vissza hozzájuk, a kulcsok viszont nála vannak...
Forrás:

Henry Letham az idegösszeomlás szélén áll, ezért elárulja pszichiáterének, Sam Fosternek, hogy öngyilkos akar lenni. Az orvos persze mindent elkövet azért, hogy megakadályozza a tragédiát, így egy utazásra indul a betegével körbe a városon; ám hamarosan egy nagyon kusza történetben találjuk magunkat, amiben nehéz megmondani, mi valóság, és mi a képzelet szüleménye.
Forrás:

Négy éve jött ki Nicole Kidman és Colin Firth közös filmje, az Amnézia. A film főszereplője, Christine egy ismeretlen házban, egy idegen férfi mellett ébred. Ekkor tudja meg, hogy valójában a mellette fekvő férfi a férje, Ben, ő pedig autóbalesetet szenvedett tíz éve, aminek következtében sérülés érte az agyát: minden éjszaka folyamán elfelejti az előző napját, és reggel azzal a tudattal ébred, hogy még mindig a 20-as éveiben jár. Már elkezd beletörődni a helyzetbe, de amikor találkozik neurológusával, váratlan események sorozatát indítja el.
Forrás:

Leonardo DiCaprio és Mark Ruffalo közös filmje igazi klasszikus, de egyszerűen nem tudtuk kihagyni a listáról. Már csak azért sem, mert ha egyszer láttad, feltétlenül meg kell nézned mégegyszer, hiszen ez azon kevés filmek közé tartozik, ami másodjára még élvezhetőbb, mint elsőre! A sztori szerint két detektív érkezik a szigetre, amin elmegyógyintézetet működtetnek a világ veszedelmes bűnözőinek. A szigorúan örzött intézményből viszont eltűnt egy nő, zárt ajtók mögül, nyom nélkül. Emiatt érkezik a két detektív a szigetre, ám egyre inkább úgy kezdik érezni, hogy valójában mindenki ellenük dolgozik.