Galéria

A szerelem elmúlásának 9 fázisa

Forrás:

Amikor összejöttetek, minden érintés varázslatos volt, és pillangókat éreztetek a gyomrotokban is. Aztán valami megváltozott. A pasid már nem viselkedik olyan romantikusan, mint korábban, de te megpróbálod betudni annak, hogy ez teljesen normális, és a nászútas időszak már véget ért. Sok esetben így is van, és nincs ok az aggodalomra - de van, amikor ez előjelez valami komolyabbat.
Forrás:
Ha sok időt töltünk valakivel, értelemszerűen idegesíteni kezdenek bizonyos szokásai. De van, ami már nem normális. Ha úgy látod, hogy a pasidat konkrétan minden idegesíti veled kapcsolatban, és ennek szót is ad, az nagyon rossz jel.
Forrás:

A kapcsolatotok elején még itta a szavaidat, most pedig sokszor úgy látod, hogy a beszélgetések közben elbambul, és nem figyel? Még ha nem is mondja, valószínűleg már nem érdeklődik annyira irántad, mint egykor.
Forrás:

Egykor folyamatosan fogtátok egymás kezét, és ti voltatok a társaságban az a pár, akik el sem engedték egymást. Aztán ez valamikor észrevétlenül megváltozott, és fel sem tűnt rögtön, de a szexen kívül nem sok alkalommal érintitek meg egymást szeretettel.
Forrás:

Eleinte 'csak' idegesítette őt néhány szokásod, de most már kőkemény kritikával illet, mindegy, miről van szó. Akár az öltözködésed, akár csak szimplán az, ahogy a hajadat összekötöd: dicséretek helyett folyton 'meg akar javítani'.
Forrás:

Látod, hogy az utcán sétálva megbámul más lányokat (már ez is zavaró, de nem mondod, hogy ne vitatkozzatok mindenen). Aztán jön a következő szint, és elkezd más emberekhez hasonlítgatni téged. Az exéhez, egy lány barátjához, az anyukájához: mindegy, de folyton összemér téged másokkal.
Forrás:

A kettő közül valamelyik megtörténik. Az egyik verzió, hogy megállás nélkül vitatkoztok, mert olyannyira frusztráltak vagytok egymás társaságában, hogy nincs egy olyan nap sem, amikor ne húznátok fel magatokat valamint. A másik opció, hogy elfogy az energiátok, és már egyáltalán nem álltok le veszekedni egymással. Mindkettő ugyanolyan rossz!
Forrás:

Régen még együtt jártatok kirándulni, most pedig mindketten másokkal szerveztek programot, mondván, hogy a barátságok is fontosak. De igazából pontosan tudjátok a szívetek mélyén, hogy ezek csak kifogások, és már nem akartok sok időt együtt tölteni...
Forrás:

Még emlékszel rá, milyen csodálatosan kezdődött a kapcsolatotok, és nem akarjátok ezt elengedni. Harcoltok ellene, megpróbáljátok feléleszteni a lángot, és bíztok benne, hogy sikerül ismét egymásba szeretnetek. Hetek, sőt, akár hónapok is eltelhetnek, mire eljuttok oda, hogy elfogadjátok a helyzetet. Vannak emberek, akiket sajnos nem egymásnak teremtett a sors, és hiba lenne ragaszkodni valamihez, ami nem tesz már boldoggá.