Galéria

Sztárok, akikre 2017-ben talált rá a szerelem

Forrás:

Egy évi együtt járás után Chris Evans és Jenny Slate szakítottak egymással, méghozzá februárban. De úgy tűnik, egyikük sem tudta igazán elfelejteni a másikat, ugyanis a Bosszúállók forgatása során már látták őket együtt vacsorázni, most pedig biztos, hogy kibékültek! Nagyon örülünk a boldogságuknak.
Forrás:

Idén a legfiatalabb Jonas-testvérre is rátalált a szerelem! Nicket Georgia Fowlerrel látták együtt az utóbbi időben, aki neked is ismerős lehet, ugyanis a Victoria's Secret egyik angyala. Noha egy közeli ismerősük szerint a srác nem keres túlzottan komoly kapcsolatot, nagyon jól érzi magát Georgia mellett, és még bármi lehet a dologból. Mi szurkolunk!
Forrás:

A Modern család gyönyörű színésznője is boldogan zárja az idei évet, ugyanis rátalált a szerelem. Egy darabig titkolták kapcsolatukat, de nem túl sokáig: az Instagramon vallották be, hogy együtt vannak Wells Adamsszel, és megőrülnek egymást. A srác egyébként a Bachelor in Paradise és a The Bachelorette műsorokban tűnt fel, ami olyasmi, mint nálunk az egykor futó Nagy Ő című reality.
Forrás:

Noha imádtuk együtt Emmát és Andrew Garfieldot, örülünk annak, hogy a színésznő megtalálta a boldogságot. Emma az SNL nevű műsor egyik írójával és rendezőjével jött össze, Dave McCary-val, és bár nem nagyon beszélnek a kapcsolatukról, úgy fest, minden szuperül alakul közöttük.
Forrás:

Anna Faris és Chris Pratt évekig voltak házasok, és a nyilvánosság számára nem is volt kérdés, hogy ők a tökéletes pár! Ezért is sokkolt minket annyira, hogy egyik napról a másikra bejelentették a válást, alig pár héttel később pedig Anna már egy másik férfivel randizott. Michael Barrettel szeptemberben kezdtek el igazán ismerkedni, és azóta is együtt vannak.
Forrás:

Tinikorunk kedvenc sztárja is szerelmes lett 2017-ben! Avril Lavigne egy producerrel jött össze, és októberben lett hivatalos a románc, miután kéz a kézben kapták őket lencsevégre egy randin. 
 

Forrás:

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Sam Smith és a 13 okom volt című sorozat sztárja összejöttek! A párost egy csók közepén kapták lencsevégre, de úgy tűnt, őket egyáltalán nem zavarják a paparazzik. 
Forrás:

Egy újabb páros, amelynek tagjai különválásuk után egymásra találtak! Brooklyn és Chloe korábban két évig voltak együtt, de nagyon sokszor szakítottak ezen idő alatt. Nyár elején aztán hivatalos lett a dolog, de nem bírták sokáig egymás nélkül, hiszen ősszel újra bejelentették, hogy egy párt alkotnak!
Forrás:

Nem tudtuk kihagyni a listából Selena Gomezt és Justin Biebert, hiszen az elmúlt hetekben ők álltak a reflektorfényben. Hol együtt jártak, hol szakítottak egymással, már mindketten továbbléptek (látszólag), de idén hivatalosan is kibékültek, sőt, már össze is költöztek! Ez ám a gyors tempó!
Forrás:

Jennifer Lopez az elmúlt néhány évben több férfivel is együtt járt, de év elején rátalált a szerelem! Alex Rodriguez sportolóba zúgott bele, az érzés pedig kölcsönös volt, így azóta is nagyon boldogok együtt. Sőt, már közös lakást is vettek!
Forrás: Lady Gaga és Taylor Kinney maga volt az álompár, a szakításuk pedig rengeteg szívet tört össze. Köztük az énekesnőét is, de a továbblépésben segített neki az, hogy megismerkedett mostani vőlegényével. Christian Carinóval nagyon komoly a kapcsolatuk, hiszen a férfi még egy tetoválást is készített magára az énekesnő arcképével!
Forrás:

Taylor Swift szerelmi élete minden, csak nem unalmas! Az énekesnő az elmúlt években több hírességgel is randizott, de egyikükkel sem lett túlságosan komoly a kapcsolata. Év eleje óta Joe Alwynnal jár együtt, viszont bennfentesek szerint őrülten szerelmesek egymásba!
Forrás:

Hilary Duff és Matthew ugyancsak az újrakezdők táborába tartoznak. A páros év elején jött össze, de mindössze pár hónap után szakítottak is. Egészen októberig bírták egymás nélkül, azóta ugyanis hivatalosan egy párt alkotnak – ismét!
Forrás:

Ben Affleck és Jennifer Garner igazi profikként kezelik a válásukat, és a gyermekeik miatt mai napig jó kapcsolatban maradtak egymással. A színésznő egyáltalán nem foglalkozik most a randizással, de ez nem mondható el Benről, aki már hónapok óta együtt van Lindsay Shookus-szal.
Forrás:

A The Walking Dead sztárja és Diane Kruger év elején tették hivatalossá kapcsolatukat, miután márciusban lencsevégre kapták őket Barcelonában. Valójában viszont már 2015 óta felröppentek hírek arról, miszerint a színésznő és Norman között több is van, sőt, sokak szerint megcsalta vele a férjét. Ez sosem derült ki, de a sztárpár 2016-ban elvált.
Forrás:

A Stranger Thingsben tökéletes párost alkottak, és ez a valóságban sincs másképp! A sztárpár a forgatásokon találkozott először, és mire a második évad kijött, már nem tudták titkolni, hogy teljesen egymásba szerettek.
Forrás:

Paris Hilton és szerelme, Chris Zylka 2017-ben, épp Valentin napján tették hivatalossá kapcsolatukat a közösségi oldalakon. Azóta is minden szuperül halad közöttük, olyannyira, hogy Paris nemrég elárulta, jövőre már a babaprojektbe is belevágnak! Wow!
Forrás:

Scarlett Johansson válása után nem vesztegette az időt, és több férfivel is randizgatni kezdett. Végül a szerelmet Colin Jost mellett találta meg, akivel bármennyire is próbálta titkolni kapcsolatát, nem sikerült.