Galéria

Top 10 film, vagy tv-műsor, amin bármikor el tudunk aludni

Forrás: 7)) A kopasz McClane, avagy a Die Hard 4 Ezt már annyiszor adták a tv-ben, hogy nagyjából lehetetlen is lett volna legalább egyszer nem elaludni rá. Nagyjából annál a résznél csukódik a szemem, amikor Bruce Willis leszedi a kocsival a helikoptert. Hogy a fenében tudok rajta elaludni, amikor olyan izgi?!
Forrás: Ha valakinek nem lenne meg az említett jelenet...
Forrás: 6)) DokumentumfilmekAmikor megismertem az apósomat, majdnem lementem hídba az infótól, hogy ő bizony második világháborús ismeretterjesztő dokumentumfilmeken szokott elaludni. Hogy mi van? Ugye, hogy durva? Én még mindig nem fogtam fel. Viszont mindenki szerencséjére egyedül alszik.
Forrás: 5)) Tök alsó 1., 2., 3. stb. (nem tudom, hányadik rész)Ez volt az a film, amit apukánk annak idején egymás után háromszor is kihozott a videotékából, mert nem emlékezett rá, hogy már kivette, viszont minden alkalommal elég agytompítónak ítélte meg az esti filmezéshez. Szerintetek?  
Forrás: 4)) Jóbarátok Annyiszor, de annyiszor láttuk már, és tényleg csak azért nézzük, hogy menjen valami. Hát csoda, hogy elalszunk rajta, mint Ross és Rachel a planetáriumban?
Forrás: 3)) Bud Spencer-filmek Különös tekintettel a 'Kincs, ami nincs' kultfilmre, amely alatt maximum egy-két jó hangosra időzített pofon vagy csörömpölés tud időszakosan felrázni édesded álmunkból. Van, hogy már ott alszunk, amikor Pakito, a papagáj 'életveszélybe került'.
Forrás: 2)) Síugrás Legalább olyan jó, mint a Forma-1, de ennek még csak most télen kaptunk rá az ízére. Azt viszont már most bizton állíthatom, hogy van benne potenciál, hiszen az egymás után csúszó versenyzők majdnem egyforma ugrásainál csak egyszer-egyszer változik meg a kommentátor hangszíne.
Forrás: 1)) Hajdú B. István  Az elmúlt 1-2 évben én tökélyre fejlesztettem a futballmérkőzéseken való durmolást. Mi több, már a FIFA-játékok alatt is elalszom, mert azokon is Hajdú B. István közvetíti a meccseket. Ugyan már kívülről fújom minden egyes szösszenetét, és roppant szórakoztatónak is tartom, de az újra és újra ismétlődő szövegek elől egy idő után – kérem, nézze el nekem ezt István, ha olvassa a cikket –, inkább az álomba menekülök. És igen, néha még egy ütősre sikerült gól sem tud felébreszteni.