Galéria

A horoszkópja szerint ezért beszél a barátod az exével

Forrás:

Imád versenyezni, még a szakítás után is fontos számára, hogy valamilyen módon ő kerüljön ki győztesen a helyzetből. Nem szeretne téged bántani, félrelépni pedig végképp nem, ezért jobb, ha miatta nem is aggódsz.


Forrás:

Ha csak beszélget az exével és nem találkozik vele, nincs ok aggodalomra. Mivel sok barátja van, könnyen lehet, hogy az előző párjával is jó kapcsolatban váltak el. Mivel hűséges típus, megbízhatsz benne.


Forrás:

Az egyetlen ok, amiért beszél az exével az, hogy imád társaságba járni, ezért a Bikához hasonlóan valószínűleg ő is jó kapcsolatot ápol a volt barátnőjével.


Forrás:

Nála egy fokkal parásabb a helyzet, mivel érzelmileg erősen kötődik másokhoz, ezért nehezen tud továbblépni. Ettől függetlenül nem szeretné tönkretenni a kapcsolatotokat.


Forrás:

A legjobb tulajdonsága, hogy még a legnagyobb problémákat is képes megoldani. Ha az exével beszél, semmi komolyra nem kell gondolnod, ugyanis biztos, hogy maximum barátként tekint rá.


Forrás:

A párod hihetetlenül hűséges hozzád és soha nem tenne semmi olyat, amivel árthat a kapcsolatotoknak. Még ha a lány többet is akarna, ő két perc alatt leépítené.


Forrás:

Mivel sokan kihasználják, lehet, hogy az exével is ez a helyzet. Amikor ugyanis magányos, vagy sebezhetőnek érzi magát, lehet, hogy elkezd a volt párjával beszélgetni. Ettől függetlenül nem szeretne megbántani téged.


Forrás:

Több oka is lehet, hogy tartja a kapcsolatot az exével. Lehet, hogy barátként tekint rá, de az is benne van a pakliban, hogy még érez iránta valamit. Érdemes leülnöd beszélgetni vele, mivel ő biztos, hogy őszintén el fogja neked mondani az érzéseit.


Forrás:

Néha csak azért beszél az exével, mert barátkozó típus, de lehet, hogy más érzések is állnak a háttérben. Ha úgy érzed, nem fair veled szemben, érdemes beszélnetek.


Forrás:

Soha nem kell aggódnod, ha a Bak férfi az exével beszélget, ugyanis valószínűleg van egy konkrét oka, amiért ezt teszi - de semmi köze az érzelmekhez.


Forrás:

Általában az exe kezdeményez vele beszélgetést, ezért a pasid számára nem jelent semmit, pusztán csak nem szeretne udvariatlan lenni. 


Forrás:

Valószínűleg valamilyen probléma megoldásában segít az exének. Nagylelkű, önzetlen természete miatt ez egyáltalán nem is meglepő.