Galéria

Minden napra kéne egy! 6 slow living pillanatom a nyaralás alatt

Forrás: >> Úsztam és megszűnt körülöttem minden Csak a vizet hallgattam és néztem az engem körülvevő természetet. Olyan volt, mintha megállt volna az idő, csak a mozgásomra, a levegővételemre figyeltem, teljesen kikapcsolt az agyam és fizikailag is sikerült kifáradnom egy jó 20 perc után. Lehet, hogy mégis nekem való lenne a heti egy úszás?
Forrás: >> Elővettem egy olyan könyvet, amit igazán rég olvastam Konkrétan egy gyerekkori olvasmányomat, Fekete István Tüskevárát, mert mindig is kellemesen komótosnak gondoltam az elbeszéléseit. Három délutánon keresztül is órákat töltöttem vele, elmélyedtem minden egyes mondatban, és kicsit vissza is repültem ezáltal a gyerekkoromba. 
Forrás: >> Egy teljes órán át dobáltam a kutyámnak a játékát Vagy egy botot a vízbe, mert épp nagyon ráérzett, hogy miért is buli a nagy forróságban belegázolni a hűsítő tóba. Semmi mással nem foglalkoztam, csak azzal, hogy játékidő van, nagyokat nevettem a kutya csetlés-botlásain, és észre sem vettem, hogy elszaladt az idő.
Forrás: >> Mezítláb sétáltam a fűben, a parton Nem érdekelt, hogy feltöri-e valami a talpamat, vagy hogy szerencsésen belelépek-e egy méhecskébe. Rendkívül jól esett a különböző textúrákat érezni a bőrömön, és átmasszírozni velük a lábamat. Lehet, hogy kéne egy fűből készült „lábtörlő” az íróasztalom alá?
Forrás: >> Társasoztam, kártyáztam, játszottam Órákat töltöttünk el a szókirakós scrabble mellett vagy egy pakli francia kártyával. Rájöttem, hogy iszonyú keveset játszom, játszunk a hétköznapokon, így ezentúl igyekszünk majd bevezetni néhány társasozós estét vagy hétvégét, amikor leülhetünk kicsit a családdal, a barátokkal.
Forrás: >> Egész nap nem pillantottam rá a telefonomra Nem kapcsoltam ki a mobilomat, mindössze nem vittem magammal a strandra, a kirándulásokra. Este, lefekvés előtt 5 perc alatt végigpörgettem a számomra fontos oldalakat, és ennyiben ki is merült a nyaralás alatti közösségimédia-használatom. Ezt időnként jó lenne bevezetni hét közben is, de legalább esténként, mondjuk 8 után.