Galéria

7 pakolási hack, amit minden nőnek ismerni kell

Forrás: 1)) Ne hajtogasd, tekerd! Sokkal több helyet spórolhatsz, ha feltekered a ruháidat a bőröndben, ahelyett, hogy élére hajtogatod őket. Bónusz, ha komplett szetteket csomagolsz, vagyis előre eldöntöd, melyik nap mit veszel fel, és azokat a ruhákat tekered fel egy tekercsbe.  
Forrás: 2)) Pakolj be elegendő tisztasági betétet! Bár elsőként furán hangzik, de egy hosszabb utazás alkalmával lehet, hogy nem kéne annyi fehérneműt pakolnod, ahány napra mész. Ha csak rövid időre van rajtad egy alsónemű – mondjuk esténként az egész napos strandolás után –, akkor másnap este is felveheted, ha előzőleg tisztasági betétet tettél bele.
Forrás: 3)) Csak alapdarabokat pakolj! Olyan ruhadarabokat vigyél, amelyeket jól lehet párosítani egymással! Ha az összes kiválasztásánál ezt figyelembe veszed, jóval kevesebb fölösleges cuccot pakolsz majd be.
Forrás: 4)) Vigyél inkább kiegészítőket! Az alapdarabokat a legjobban egy-egy klassz kiegészítővel tudod feldobni, inkább ezekből pakolj többet, mert kis helyen is elférnek.
Forrás: 5)) Csak 3 pár cipőre van szükséged! Ez teljesen komoly, és a legtöbb nyaralásra elmondható. Menj sportcipőben vagy dorkóban (mert az foglalná a legtöbb helyet a csomagban), és tegyél be egy papucsot és egy csinos cipőt. Nem lesz többre szükséged.  
Forrás: 6)) Egyetlen hajformázót pakolj! Ez pedig a hajsütővas legyen. A legtöbb szálláson van hajszárító, sampon és hajkondicionáló. Neked csak a formázásra kell rámenned.
Forrás: 7)) Pakolj gyógyszercsomagot! Egy apró nesszeszerbe pakold be a legfontosabb gyógyszereket, amiket szedsz, esetleg megfázásra való italport vagy lázcsillapítót. Ez biztonságot adhat arra az esetre, ha nem találnál hamar gyógyszertárat a környéken, vagy ha valahol nem lehetne ezeket simán megvásárolni. Ne legyen rájuk szükség, de jobb felkészülni!