Galéria

Kezdődik a Volt fesztivál! 5 smink, amit mindenképp próbálj ki a bulizáshoz

Forrás: Azt ne mondd, hogy nincs még a neszeszeredben egy igazán feltűnő szemhéjpúder! Ha még nincs, akkor nem késő, hogy beszerezz egy rikító narancssárga, pink, citromsárga vagy lila szemhéjpúdert, amit egészen egyszerűen felkensz az egész szemhéjadra, majd a szempilláidat kiemeled spirállal, a szemöldöködet porral vagy géllel, és már indulhat is az este.
Minden flörtölő tekintetet odavonz egy élénk szín, szuper egyszerű elkészíteni, és nem kell hozzá extra kézügyesség.
Forrás: A sima, fekete szemhéjtust nem lehet megunni, pláne, ha egy kis extra kerül mellé az arcodon. Legyen ez idén pár strassz az arccsontod felett, amilyen alakzatban csak szeretnéd. Ha tetszik, mellé egy kevés highlightert is tehetsz.
Forrás: Nem vagy nagy mestere a tusvonalaknak, a szemhéjpúderektől kissé tartasz, és a szemhéj géleket azt sem tudod, hogy mivel kellene felvinni? Helyettesítsd a sminkelést felragasztható díszekkel. Kerüljön a szemed külső és belső zugába is egy-egy strassz, matrica, vagy, ha ügyesen bánsz az ecsetekkel, rajzold fel magadnak a mintákat. Emellé már csak egy kis highlighterre van szükséged, és máris professzionálisan fesztiválozós a kinézeted. Ugye, milyen menő?
Extra tipp: Egy metál színű szemhéjfestéket érdemes megpróbálnod ezekhez.
Forrás:

Már a Coachella óta nagyon divatosak a törzsi motívumok fehérrel az arcra rajzolva. Ezek lehetnek csíkok, pontok, vagy bármi, amit el tudsz képzelni. Fehér tussal húzz a szád közepére és az álladra egyenes csíkot, az arccsontod fölé tegyél jó adag highlightert, alá pedig bronzosítót és pirosítót. A szemedre kerüljön metálfényű árnyalat, és már kész is a kissé futurisztikus, de nagyon vagány sminked.

Extra tipp: Nude vagy lilás árnyalatú rúzsokkal mutat a legjobban a csíkozás.


Forrás: Jöhet egy kis extrém szín? Válaszd a sellő kéket, de mindenképp a fényes, metál verzióját. A sellő színű, kék szemhéjpúderbe akár highlightert is tehetsz, hogy még fényeebb legyen, majd ezzel fesd ki a teljes felső részét a szemednek, illetve az alsó szempillasor alatt is húzz vonalat, majd satírozd el. Egészítsd ki nude rúzzsal!