Galéria

A testbeszéded elárulja, ha nem a megfelelő pasival vagy együtt - JELEK

Forrás:

Érdekes megfigyelni, milyen tempóban sétáltok az utcán. Egy egészséges kapcsolatban ugyanis a felek egymásra hangolódnak és szinkronizálódnak, még a járás tempójában is, észrevétlenül. Ha viszont a pasid nagyon gyorsan siet melletted mindig, és neked folyton fel kell gyorsítanod a tempót, az rejtett problémákra utalhat.
Forrás:

Érdemes megfigyelned, milyen távolságot vesztek fel egymástól otthon a kanapén ülve, vagy egy baráti összejövetelen. Szakértők szerint a tökéletes az, ha 45 centinél (18 inch) messzebb nem vagytok egymástól, ez ugyanis arra utal, hogy intim kapcsolatotok van. Amikor viszont az egyik fél elkezd eltávolodni a másiktól érzelmileg, annak fizikai látszata is van; nem fogjátok meg egymás kezét, és távolabb ültök le, mint korábban. 
Forrás:

Talán észre sem vetted eddig, de az emberek automatikusan a nyakukhoz nyúlnak, ha nem érzik magukat biztonságban, vagy idegesek. Ha viszont ez egy párkapcsolatban is gyakori mozdulat, az két dologra utalhat: az egyik, hogy a pasid feszeng a társaságodban, a másik, hogy titkol előled valamit.
Forrás:

Az összekulcsolt kar, összezárt lábak egyaránt arra utalnak, hogy az egyikőtök már nem akarja közel engedni a párját magához. Akár a te testbeszédedre ismersz rá, akár a pasidéra, az sosem jó jel, ha megpróbáljátok kizárni egymást; arra utal, hogy már nem érdeklődtök egymás iránt.
Forrás:

A gúnyos mosoly sosem jó előjel, mindegy, hogy barátságról vagy párkapcsolatról van szó. Ez ugyanis arra utal, hogy az adott személy felsőbbrendűnek érzi magát, noha egy kapcsolatban egyenlő felek vagytok. Ha a pasid így viselkedik veled szemben, ideje átgondolnod az erőviszonyokat.