Galéria

6 csillagjegy, akinek kevesebb is elég egy kapcsolatban

Forrás:

Szeretsz szerelmes lenni, de mivel hiszel a második esélyben, a párodnak mindig adsz egy újabb lehetőséget, hátha akkor ő is képes változtatni. Ez viszont nem garancia arra, hogy a változás be is következik.

 


Forrás:

Ha elköteleződtél, akkor azon semmi nem változtathat, még akkor sem, ha rossz kapcsolatban élsz. Attól viszont, mert egy kapcsolat nem sikeres, még nem biztos, hogy a két fél a hibás. Ha ezt felismered, könnyebben tovább tudsz lépni.

 


Forrás:

Utálod a konfliktusokat, éppen ezért próbálod meg rendszeresen meggyőzni magadat arról, hogy valójában egy teljesen jó párt találtál magadnak. A kétségeidet, elégedetlenségedet is megtanultad már leplezni.

 


Forrás:

Tisztában vagy azzal, milyen nehéz elérni a tökéletességet, ugyanakkor hiszel abban, hogy bármin tudsz javítani, változtatni - nincs ez másképp a kapcsolatoddal sem. Ezért maradsz egy olyan férfi mellett, akinél jobbat is tudnál találni.

 


Forrás:

Félsz attól, hogy mi történik, ha szakítasz a pároddal, hiszen ez nagy fájdalommal jár, te pedig mindenáron szeretnéd elkerülni a szenvedést. Pedig így sokkal több kárt okozol magadnak, mint hinnéd!


Forrás:

Sok időt és energiát szántál arra, hogy kapcsolatban legyél, ráadásul mivel nehezen ismered be a hibáidat, így nagy eséllyel maradsz egy olyan férfi mellett, akinél jobbat érdemelnél.