Galéria

Ezekért a szoknyatrendekért rajongunk a szezonban

Forrás:

Fodros, mintás

A legnagyobb újdonság a szoknyák piacán a mediterrán nők stílusát idéző, játékos, látványos, aszimmetrikus fodros, mintás darabok, melyek bármilyen stílusú, de egyszerű felsővel jól mutatnak. Pláne fehér bokacsizmával, ami szintén a szezon egyik nagy kedvence!

 


Forrás:

Elöl cipzáras, magas derekú, lakk miniszoknya

Ez a vad motorosokat idéző darab pillanatok alatt megszelídíthető egy romantikus vállvillantós, harang ujjú vagy fodros blúzzal. A fekete mellett bordóban és pirosban is imádjuk!

 


Forrás:

Áttetsző, lenge szoknya

A mintás vagy hímzett leheletkönnyű anyagok sejtelmes szexisséget biztosítanak nekünk a nyáron, viseljük vagány zenekaros pólóval, maszkulin blézerrel, esetleg alá húzott farmerrel!

 


Forrás:

Flitteres szoknya másképp

A flitteres szoknyák régóta nagy kedvenceink, idén azonban még magukhoz képest is extrán néznek ki. Például óriás, halpikkelyekre emlékeztető flitterekből áll, de az olyan szokatlan színek is előtérbe kerültek, mint amilyen például a khaki. Ne próbál finomítani ezen, húzz hozzá túlméretezett pulóvert, bomberdzsekit!


Forrás:

Farmer miniszoknya

Visszatér a 2000-es évek szexis darabja annyi különbséggel, hogy most a magas derekú változatok hódítanak. Egyszínű pólóval és látványos övvel az igazi, hidegebb napokon pedig jöhet mellé a combcsizma és a blézer is!

 


Forrás:

Átlapolós, minimalista

A pamut vagy kötött anyagból készült, szuperkényelmes darabok tökéletesen illeszkednek a letisztult gardróbba, egyszerű inggel vagy pólóval, minimalista ékszerekkel is tökéletesek, és nyugodtan viselhetünk hozzá edzőcipőt!