Galéria

Filmek, amiket meg kell nézned szakítás után

Forrás: The Incredible Jessica James

Jessica a padlóra kerül, amikor szakít vele a pasija, s mindennel megpróbálkozik, csakhogy kiheverje őt. A lehetőségek adottak, hiszen New Yorkban lakik, elkezd bulizni, vakrandizni jár, és a Tinderen próbálja megtalálni a Nagy Őt. Magadra ismertél, igaz? Akkor nézd végig a filmet!
Forrás:

Ez a mozi minden, csak nem hollywoodi tucatfilm! A történetnek két főszereplője van, s rövidesen megtudjuk, hogy egykor egy párt alkottak. A szakítás után Clementine azonban úgy döntött, hogy egy új technológia segítségével kitörli az exe összes emlékét a fejéből – amit hallva Joel úgy dönt, szintén bevállalja a procedúrát. Időközben viszont rájön, hogy szüksége van ezekre az élményekre, és bármennyire is jó lenne kiradírozni minden emléket, igazából nagyon sokat számítanak. A film végére te is így fogod érezni!
Forrás: 500 nap nyár

Egy film, amiben nem a női, hanem a férfi főszereplővel fogsz azonosulni, az biztos! A történet két fiatal találkozásáról szól, akik egymásba szeretnek, és minden tökéletesnek tűnik közöttük. Tényleg tökéletesnek. Azonban ahogyan telik az idő, Tom észreveszi, hogy Summer fokozatosan távolodik el tőle, míg egy nap a lány bejelenti, hogy szakítani akar. Ezt követően megfigyelheted, ahogyan a férfi még reménykedik, próbál továbblépni, aztán ismét reménykedik, mígnem eljut oda, hogy megismerkedik valaki mással.
Forrás: Hogyan legyünk szinglik

Nem csak szomorú filmeket lehet nézni szakítás után; ilyenkor lehet csak igazán élvezni azokat, amelyek a szinglilét vicces oldaláról szólnak. Ebben a történetben például négy lányt ismerhetsz meg, aki mind valami mást keres az életben, de egy dolog közös bennünk: mind a négyen egyedülállók. Készülj fel, mert ezen a filmen sokat fogsz nevetni!
Forrás:

Szakítás után úgy érzed, nincs nálad szerencsétlenebb ember a világon? Na, ilyenkor kell olyan filmet nézni, amiben a főszereplők élete még rosszabb, mint a tiéd! Ebben például négy ember szerelmi életébe pillanthatsz bele, aki nehéz dolgokon megy keresztül. A legjobb, hogy a végén Natalie Portman karaktere képes lesz minden szörnyűségen felülemelkedni, az utolsó jelenet pedig téged is ráébreszt majd arra, hogy néha a legjobb, amit tehetsz, ha elsétálsz!
Forrás:

A történet főszereplője Frances, aki sikeres írónőként dolgozott, mígnem a házasságának vége szakadt. Emiatt olyannyira mélypontra került, hogy egyszerűen nem tudott továbblépni, így egy barátnőjétől kapott repjeggyel Olaszországba utazott pihenni. A hely viszont annyira magával ragadja, hogy előáll az ötlettel: megveszi az itt található ódon villát, és hátat fordít addigi életének. Szuper történet a talpraállásról!
Forrás:

És a végére egy újabb vígjátékot hagytunk! A történet szerint John Tucker a suli macsója, aki egyszerre több lánnyal is randizgatott, persze azok háta mögött. Amikor erre fény derül, a csajok összefognak, hogy megbosszulják a srác minden eddigi tettét. Nagyon vicces sztori.