Galéria

Pár perces szépségpraktikák

Forrás:

A kisgyermekes anyukák számára sajnos nem ismeretlen jelenség a fáradt, duzzadt, karikás vagy épp táskás szem. Pedig meglepően gyorsan és hatékonyan el lehet őket tüntetni, akár 5-10 perc alatt egy-egy uborkaszelettel, de ha az épp nincs otthon, érdemes szemkörnyékápolót és szemmaszkot tartanod az éjjeliszekrényen. Így alvás közben szépülhetsz!
Forrás:

Sokan nem tudják mennyire hasznos a bőrhámlasztás, amit akár zuhanyzás közben is megejthetsz. Arra azonban ügyelj, hogy ne vidd túlzásba, mert az csak többet árt, mint használ. Ha viszont rendszeresen heti egy-két alkalommal használnod ezeket a termékeket, bőröd üde és sugárzó lesz.
Forrás:

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen milyen bőrtípusba is tartozik. Egy igazán jó hidratáló ugyanis csodákat művel, és ha megtalálod a számodra tökéleteset – amin persze nem érdemes spórolni - elég egyetlen terméket használnod ahhoz, hogy arcbőröd mindig üde, friss, és hidratált legyen.
Forrás:

Használj habkövet, majd éjszakára kend be lábápolókrémmel lábaidat - különös tekintettel a sarkaidra - végül húzz rájuk egy puha zoknit. Mire felébredsz bőröd mesésen puha lesz újra.
Forrás:

Nem lehet elégszer hangsúlyozni milyen fontos a napi közel két liter folyadék elfogyasztása. Ha igazán ragyogó és egészséges bőrre vágysz, ez talán az egyik legfontosabb praktika amit elsajátíthatsz. Arról nem is beszélve, mennyivel energetikusabbnak is érzed majd magad tőle.
Forrás:

Ne csak a gyermekeidnek add a szuper egészséges fogásokat, egyél te magad is minél több zöldséget és gyümölcsöt. Bőröd, egészséged és persze a derékvonalad is meghálálja majd ezt a törődést.
Forrás:

Ahogy a gyereket is bekened napvédőkrémmel ha a strandra, játszótérre, vagy csak sétálni indultok, úgy a te bőrödnek is szüksége van a védelemre. Manapság számtalan hidratáló-, illetve bőrszínező BB és CC krémeket is ellátnak SPF védelemmel. Így arcbőröd még szuper tónust is kap. Célszerű ezeket a termékeket használnod mielőtt kilépsz az utcára, és ne feledd: soha ne kenj napvédőkrémre alapozót, mert így pont azt a védelmet feded, illetve veszíted el, amire szükséged lenne!
Forrás:

Igyál zöld teát, szedj vitaminokat és használj olyan szépségápolási termékeket, illetve szérumokat, amelyeket elláttak C- és D-vitaminnal, ezek ugyanis megakadályozzák a bőr szárazságot és az öregedés jeleit.
Forrás:

Tudjuk, hogy valószínűleg sokszor hajat mosni is alig van időd, de egy jó kis hajpakolás felvitele tényleg csak egy-két percet vesz igénybe, után csak rá kell tekerned a törölközőt, és tehetsz-vehetsz miközben szépülnek a tincseid. Vízzel így is, úgy is le kellene öblítened a hajadat sampon után is, nem igaz?