Galéria

8 szokatlan dolog, amire jó lehet egy parfüm, vagy testpermet

Forrás:

Ismerős a helyzet, amikor csak  5 percre ugrasz be valahova az ebédedért, ám a frissen mosott hajadnak, és a ruháidnak is annyi? Pedig még másnap is fel akartad venni a kabátodat, vagy az 1 napos farmert? Ha nem akarod, vagy nincs időd kimosni, lógasd fel a ruhadarabot az előszobában, vagy a teraszon, hagyd egy kicsit átszellőzni, majd pumpálj rá 2-3 egységet a parfümből, és hagyd még kinn 1-2 órára, hogy bevegye az illatát!
Forrás:

Igen sok porszívó esetében előfordul, hogy már a félig megtelt porzsák is kellemetlen szagot áraszt magából. Ha el akarod ezt kerülni, fújj néhány adagot egy vattakorongra a kiválasztott illatból, és helyezd azt a porzsákba! Így minden porszívózásnál kellemes illatot fog a levegőbe áramolni.
Forrás:

Ha igazán különleges ajándékcsomagolást készítesz, permetezz egy keveset a parfümödből az elkészült ajándékra, hogy még exkluzívabb legyen a hatás!
Forrás:

Ha te is azok közé tartozol, akik nem igazán rajonganak a készen megvásárolható, fellógatható autóillatosító párnákért, - mondjuk azért, mert nem bírod elviselni a sokszor túlzóan erős illatukat, - akkor helyezhetsz el saját magad illatosította papírt, vagy vattát az autódban is. Közvetlenül a kárpitra inkább nem javasoljuk, nehogy az alkoholtól elszíneződjön.
Forrás:

Ha néha úgy érzed, hogy jó lenne a szellőztetésen felül is némi  friss illat az otthoni levegőben, akkor 1-2 parfüm permetezéssel ezt is megoldhatod. Arról nem beszélve, hogy így nem kell különböző gázokkal hajtott sprayket vásárolnod!
Forrás:

Tudjuk, nagyon romantikusak vagyunk, de néha tényleg jól esik a párunk illatát érezni, amikor nincs mellettünk. Erre a célra remekül szolgál egy csepp parfüm a szerelmes üzenetre, vagy levélkére.
Forrás:

A gardróbban, nagy ruhásszekrényben könnyen meg tud állni a levegő, főleg, ha nem egy túl jól szellőző helyiségben van. Általános jó illatot kölcsönözhetsz a ruháidnak, ha a parfümös üveg alján megmaradt kis folyadékot párologtatod odabenn. Tekerd le a parfüm száját, és helyezd el valamelyik polcon, ha gondolod, még vékony hurkapálcikákat is tehetsz bele, hogy jól megszívják magukat, és tovább illatozhassanak!
Forrás:

Vannak már olyan testpermetek, amiket olyan gyengédre fejlesztettek ki, hogy bátran permetezhetsz belőlük a párnádra is, hogy este lefekvéskor, még könnyebben ellazulhass a kellemes illatban. Ha magad készítenél ilyen permetet, erre a célra kifejezetten ajánljuk a levendulát, nyugtató hatása, és édeskés illata miatt.