Galéria

Titkok a romantikus vígjátékokról, amiket te sem tudtál eddig

Forrás: Emlékszel még arra a jelenetre, amikor a Hirtelen 30-ban Jenna és Matty táncra perdülnek egy buliban Michael Jackson zenéjére? Mark Ruffalo eredetileg majdnem visszamondta a munkát, amikor elolvasta ezt a részt a forgatókönyvben, mert nem akart táncolni a filmben.
Forrás: A Hirtelen 30 című film a tizenhárom éves Jennával és Matty-vel veszi kezdetét, akiket két gyerekszínész alakított. A készítők viszont eredetileg úgy tervezték, hogy Jennifer Garner és Mark Ruffalo fogják alakítani fiatal énjüket – ezt az ötletet viszont elvetették. Valószínűleg jobb is, hogy így alakult.
Forrás: Julia Roberts majdnem elutasította a Sztárom a párom főszerepét, mert elsőre nagyon unalmasnak találta a sztorit. Végül csak azért egyezett bele, mert rajongott Richard Curtisért, aki a forgatókönyvet írta. Ma már biztosan örül annak, hogy mégis elvállalta Hugh Grant partnerének szerepét!
Forrás: A 40 éves szűz forgatását egy hét után majdnem elkaszálták, a stúdió ugyanis a felvételeket látva úgy gondolta, hogy Steve Carrell nagyon hasonlít rajtuk egy sorozatgyilkosra.
Forrás: A Könnyű nőcskében van egy jelenet, amikor Emma Stone és egy barátja eljátsszák egy buliban, hogy épp szexelnek. A színésznő pedig annyira beleélte magát a szerepbe, hogy asztmarohamot kapott – úgy, hogy előtte még csak nem is sejtette, hogy hajlamos erre.
Forrás: A 10 dolog, amit utálok benned egyik ikonikus jelenete, amikor Julia Stiles felolvassa saját versét az osztály előtt, majd az utolsó soroknál sírva fakad. Azt viszont kevesen tudják, hogy ez a reakció nem volt benne a forgatókönyvben. A színésznő viszont annyira beleélte magát a szerepébe, hogy nem bírta könnyek nélkül elmondani a monológot.
Forrás: A Harry és Sally című film arról szól, hogy nő és férfi között nem lehet barátság. A két karakter mégis megpróbálkozik vele, de egy éjszaka után egymásnál kötnek ki, és felmerül a kérdés: ez egy barátság vége vagy egy szerelem kezdete? A rendező eredetileg az előbbivel akarta lezárni a történetet, és ahelyett, hogy együtt maradnak a végén, befejezték volna ezt a dolgot. A film készítése közben viszont beleszeretett mostani feleségébe, és inkább happy endre változtatta a sztorit.