Galéria

5 romantikamentes film a szerelemről

Forrás:

A film, ami után tuti, hogy egész éjszaka forgolódni fog melleted a párod, miközben azon gondolkozik, vajon tényleg jól ismeri-e azt az embert, akit a szerelmének hív. És mi mit mondunk? Gondolkozzon csak...


Forrás:

Ha egy mondatban akarnánk összefoglalni ezt a filmet, akkor azt mondanánk, A nő egy férfiről szól, aki beleszeret Siribe. De nem, A nő ennél sokkal több – nem érdemes kihagyni!


Forrás:

Bárki, aki szereti idealizálni a szerelmet, az messziről kerülje el ezt a filmet. Mert ez a film a szerelmet tudományos oldaláról közelíti meg, amiben valljuk be, nincs semmi romantikus. Mármint a tudományban. 


Forrás:

A beteg lány találkozik a beteg sráccal, majd egymásba szeretnek... Nem éppen egy Disney-felütés, mégis sokan azt mondják erre a filmre, hogy 'cuki'. Nos, ha szerinted az 'cuki', hogy valaki arcon rúg, akkor végülis mondhatjuk, hogy 'cuki', de szerintünk inkább fájdalmas és igazságtalan. Mint az élet...


Forrás:

Ez a film rávilágít arra, amire a Micsoda nő!-nek nem sikerült, vagyis hogy egy olyan nőbe beleszeretni, aki a testéből él, nem egy tündérmese. Ne tévesszen meg a fotó sem, a Moulin Rouge világa valóban varázslatos, a látszat azonban becsapós, sőt, pont ez a lényeg, minden, ami a színfalak mögött történik.