Galéria

Sztárok, akik megbánták a tetkójukat

Forrás:

Egy időben Hollywoodban elterjedt a Kabbalah láz, és Madonna mellett Britney Spears is hitt ennek spirituális erejében. Ezért magára tetováltatott egy gyógyító erejű mintát, aminek lényege az volt, hogy segít neki irányítás alatt tartani az életét, felelősségteljesen. Na, ekkoriban került sor az énekesnő hatalmas összeomlására, így 2008-ban inkább eltüntette a mintát, mert nem akart hipokratának tűnni.
Forrás:

Ben Affleck hátán egy hatalmas, színes főnixmadár tetoválás díszeleg, ami olyannyira bénán néz ki, hogy a színész évekig azt hazudta, hogy csak egy filmszerep kedvéért festették rá átmenetileg. Így ment ez hosszú ideig, míg egy paparazzi le nem fotózta őt a strandon, hátán a mintával. Ekkor mindenki számára kiderült, hogy a főnix nem csak átmeneti festés, hanem igazi tetkó!
Forrás:

Demi Lovato hosszú ideig küzdött alkohol- és drogfüggőséggel, egyszer pedig a szerek hatása alatt tetováltatott a karjára egy ajkat. Az énekesnő aztán ezt a mintát inkább egy rózsával takarta el, és nem győzte hangoztatni, mennyire megbánta az elkészítését, mert szerinte egy vaginára hasonlított a száj. Később egyébként a tetoválóművész, aki ingyen elkészítette neki az ajak mintát, teljesen kiakadt, és durva szöveggel illette Demit az Instán.
Forrás:

Mariah Carrey és Nick Cannon nyolc évi házasság után elváltak, de még együttlétük alatt a férfi hatalmas betűkkel a hátára tetováltatta felesége nevét. Ezt aztán kénytelen volt a válás után lefedni, így egy vallási kép került a helyére.
Forrás:

Kylie Jenner és Tyga nagyon sokáig együtt voltak, ő pedig a nagy szerelem hevében egy T-betűt tetováltatott a bokájára. Amikor viszont szakítottak, Kylie megbánta a dolgot, és a T-betűből csinált egy 'la' feliratot.
Forrás:

Pamela Anderson híres szögesdrót tetoválása a bal karján található, ám a színésznő mára belátta, hogy ez nem volt a legjobb döntés. Így gőzerővel igyekszik elhalványítani a mintát, legutóbbi fotóin már úgy tűnik, elég sikeresen halad vele.
Forrás:

Khloe Kardashian 16 évesen a derekára tetováltatta az 'Apuci' feliratot angyalszárnyak és kereszt kíséretében, de nemrég úgy döntött, ideje eltávoltítatni a mintát. Mint kiderült, ő is megbánta, hogy erre a területre tetováltatott, ráadásul Kim Kardashian is folyton cukkolta miatta.