Galéria

8 egyszerű tipp, amivel megacélozhatsz egy távkapcsolatot

Forrás:
Mármint nézzétek ugyanazt, ugyanabban az időben. Közben tartsátok a kapcsolatot Skypeon, vagy Facetimeon, és csináljatok pont úgy, mintha egy kanapén ülnétek!
Forrás:

Ha mindketten benne vagytok, érdemes kipróbálni, hogy kézzel írt levelet küldtök egymásnak. Ez jóval személyesebb, hiszen nemcsak a szerelmed kézírását olvasod, hanem tudod azt is, hogy nála is járt a levél, ő tartotta pár napja a kezében.
Forrás:

Mindkettőtöknél lehet egy visszaszámláló, amivel azt méritek, hogy hány nap van még vissza a következő találkozásig. Ez a kavicsos megoldás például rendkívül egyszerű és aranyos.
Forrás:

Fontos, hogy együtt egyetek, beszélgessetek közben, és esetleg főzzetek is. Ezzel nemcsak plusz időt töltötök együtt, hanem csomó mindent meg is tudtok a másikról. Ha egyszer majd együtt fogtok élni, akkor már nem kell azt kérdezgetni, hogy milyen ételeket szeret a másik.
Forrás:

Ha például tudod, hogy melyik bárba mennek este a barátaival, online vagy telefonon rendelj és küldj nekik egy kör italt vagy akár egy pizzát. Ez igazán kellemes meglepetés és az az odafigyelésedet, törődésedet fejezheted ki vele. Ugyanezt megteheted akkor is, ha a párod betegen az ágyat nyomja: szinte semeddig nem tart online rendelni neki valahonnan egy finom vacsorát.
Forrás:

Használjatok olyan applikációt, amelyen mindketten szerettek lógni, és osszatok meg egymással képeket, pillanatokat, írjátok meg, hogy épp akkor mi történik veletek. Ettől kicsit olyan érzésetek lesz, mintha folyamatosan veletek lenne a másik.
Forrás:

Találjatok olyan játékot, amit mindketten szerettek és amit az éterben is lehet űzni egymás ellen. Közben tudtok beszélgetni is, és igazán izgalmas meccseket lehet így lezavarni.
Forrás:

Vegyél egy akciós repjegyet és ugorj ki egy hosszú hétvégére hozzá – vagy tegye ezt ő veled. Ne csak akkor lássátok egymást, amikor beterveztétek, hanem próbáljatok meg minél több lehetőséget kiaknázni és hirtelen ötlettől vezérelve is találkozgatni.