Galéria

Fel sem ismernéd már egykori kedvenc tinibandánk sztárjait: így megváltozott az A*Teens

Forrás: Amit Sebastian Paul, a csapat egyik szépfiúja jó pár évvel ezelőtt így nézett ki.
Forrás: Mostanra a zenei karriert 2008-as szólólemez-próbálkozása után inkább diplomára cserélte. Mester szakon végzett egy svéd egyetem közgazdaságtani karán, és most a Paxymer nevű cég vezetőjeként dolgozik, ami nagyon komoly kutatásokkal foglalkozik. Wow!
Forrás: Marie Serneholt volt a 'jócsaj' a bandában.
Forrás: És ez mostanra sem változott, hiszen nagyon csinos. Az éneklést nem adta fel, Svédországban egy nagy sikerű reklám zenéjét csinálta, és ismertségének köszönhetően saját illatkollekcióval is előrukkolt. A svéd X-Faktor egyik zsűritagjaként is látható volt a tévében 2011-ben, pár éve pedig egy táncos reality-műsorban szerepelt.
Forrás: Dhanni Lennevald igazi kölyökképű srác volt.
Forrás: Rengeteget férfiasodott, és nemcsak a kinézete, hanem a gondolkodása is kissé megváltozott.  Úgy döntött, az éneklés helyett inkább a produceri munkát választja, és dalokat is ír énekeseknek. Még a 2014-es foci VB főcímdalának gyártásában is közreműködött.
Forrás: Sara Lumholdt, a csapat menő csajszija.
Forrás: Sarah néhány reality-tévéműsorban szerepelt a csapat feloszlása után, majd a svéd X-Faktor háttérműsorát is vezette. 2014-ben megnyerte a svéd rúdtáncbajnokságot, és azóta is oktatja a sportot.