Galéria

3 csillagjegy, akik jól érzik magukat szinglin is

Forrás:

Az Ikrek jegy szülötteként te tényleg nem bánod, ha egyedüllállóként kell tengetned a napjaidat, ezt pedig mindenki látja rajtad. Egyáltalán nem arról van szó, hogy menekülnél a komoly kapcsolatok elől; egyszerűen csak szereted a szabadságot, és az ezzel járó nyugalmat is. Számodra a tökéletes párkapcsolat a szórakozásról, boldogságról szól, nem pedig arról, hogy le kell kötnöd magad. Korábbi kapcsolataidban viszont megtapasztaltad, hogy utóbbi sokszor elkerülhetetlen, ezért akkor sem keseredsz el, ha szingli vagy egy ideje.
Forrás:

Ha Szűz a csillagjegyed, az azt jelenti, hogy elég válogatós vagy a szerelemben. Ezt leginkább az alábbi példával lehetne meghatározni: tegyük fel, hogy elképzelsz a fejedben egy tájat, amit le akarsz rajzolni. Pontosan tudod, mit szeretnél. Amikor viszont elkészülsz vele, a végeredménnyel nem vagy elégedett. Ahelyett, hogy rávágnád, hogy 'jó lesz ez így', inkább folytatod a rajzolást, és újra kezded többször is. Hasonlóan vagy a párkereséssel is: ha nem vagy biztos a pasiban, inkább ismerkedsz tovább, mint hogy bárkinek az idejét is vesztegetnéd.
Forrás:

Vízöntőként biztos, hogy nagyon független típus vagy, nem szorulsz segítségre, ezért egyáltalán nem bánod, ha nincs pasid. Számodra fontos az énidő, és az, hogy egyedül is lehess, ezt pedig sokan nehezen fogadják el. Persze szó sincs arról, hogy te ne tudnál alkalmazkodni a kapcsolataidban, hiszen ha valakibe beleszeretsz, bármit megtennél érte; de a szabadságra akkor is szükséged van.