Galéria

Amikor régi sorozataink kedvenc sztárjai összegyűlnek

Forrás:

Gyerekként tuti, hogy te is figyelemmel követted a Camden-család hétköznapjait, a szülőkkel, és az öt, majd később hét gyermekükkel. Már 11(!) év telt el azóta, hogy a legutolsó rész is kijött, de a csapat nagy része a mai napig jó kapcsolatban áll egymással.
Forrás:

Ezt bizonyítja például az a fotó is, amiben a Hetedik mennyország szereplőinek egy része gyűlt össze tavaly előtt, hogy megünnepeljék Jessica Biel új éttermét.
Forrás:

Tíz éven keresztül futott mindenidők legsikeresebb sitcomja, és mai napig mindenki imádja a Jóbarátokat. A színészek többször is kijelentették, hogy nem szeretnének visszatérni egyetlen rész erejéig sem, de attól még nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással.
Forrás:

Sajnos ritkán lehet mind a hat főszereplőt együtt látni; a kép még 2016-ban készült, és sajnos Matthew Perry nem tudott elmenni a találkozóra. De nem győzik hangoztatni, mennyire imádják egymást a mai napig!
Forrás:

Al Bundy nevét mindenki ismeri: egy cipőboltban dolgozott, volt két gyereke, és egy felesége, Peggy. A sorozat egyébként 1987-ben jött ki, és már több, mint 20 éve befejeződött!
Forrás:

A sorozat szereplői 2014-ben összegyűltek a Hírességek sétányán, hogy támogassák a Rém rendes család Peggyjét, aki csillagot kapott.
Forrás:

Mila Kunis és Ashton Kutcher karrierje itt indult be, ráadásul ekkor találkoztak először, így valószínűleg az ő szívükben is különleges helyet foglal el a sorozat, aminek utolsó része 12 éve jött ki.
Forrás:

Milát és Ashtont gyakran látjuk együtt, de hogy a szereplőgárda összegyűljön, arra legutóbb 2 éve volt példa. És sajnos ekkor is sokan kimaradtak a találkozóból.
Forrás:

Tavaly lett 20 éves a sorozat, és bár 2003-ban véget ért az utolsó évad, mai napig rengeteg rajongónak van Buffynak.
Forrás:

A 20. születésnap alkalmából pedig az összes régi szereplő összegyűlt egy fotózás erejéig. Sőt, még közös szelfizésre is nyitottak voltak páran!
Forrás: Egy kicsit bepillanthattunk azért a fotózás kulisszái mögé is.
Forrás:

Tinikorunk kedvenc sorozata már egy jó ideje véget ért, de mindenki szívesen emlékszik vissza a Halliwell-testvérekre, és arra a sok izgalmas dologra, ami velük történt.
Forrás:

Legutóbb néhány hete találkozott a sorozat Piperje, Leója és Chrisje, hogy megünnepeljék Drew Fuller születésnapját.