Galéria

Így kombinálja a pólóit Kendall Jenner, tanulj tőle!

Forrás: Így tedd dívássá a logós pólót! Jól szabott nadrággal, (mű)szőrme bundával és klasszikus, kontrasztos magassarkúval.
Forrás: Fehér póló, fekete farmerral, egyszerű, nem? Kendall esetében mégis üdén hat, mert egy westernes övvel, vagány bokacsizmával és hosszú kabáttal egészítette ki.
Forrás: Igazi buliszerkó: a pólóhoz rojtos szoknyát és óriás karikafülbevalót passzintott. Ne feledkezz meg a bokacsizmáról és egy kabátról, ami melegen tart hajnalban hazafelé!
Forrás: Az abszolút kedvencünk nem csak azért, mert zseniális módon csillogó nadrággal párosította a fáraós pólót, de azért is, mert kilóg a póló alól egy csipketop, trükkös!
Forrás: No persze az a top ekrülhet egy póló fölé is! Ezzel az egyszerű, zseniális húzással szexivé is tette a világ legegyszerűbb fehér póló-farmer szettjét.
Forrás: Igazi rocksztár külső! A bunda, bőrnadrág és vintage póló hármasa mindig menő lesz.
Forrás: Halmozd a grafikus mintát! Ha egyébként egyszínű fekete vagy fehér a pólód és a nadrágod is, akkor nem fog soknak tűnni. Imádjuk a pilótadzsekit is!
Forrás: Két dolog teszi különlegessé ezt a szettet,a futurisztikus fehér csizma és az ötletesen viselt övtáska, lemásoljuk!