Galéria

5 jel, amiből észre kell venned, ha rossz döntést hoztál

Forrás: 1)) Időről időre rád tör a szorongás

Ezek lehetnek pszichés és fizikai szorongások is, egyebek mellett olyan tünetekkel, mint nyugtalanság, ingerlékenység vagy akár légszomj. Ha ezek gyakran visszatérnek vagy állandósulni látszanak, ideje elgondolkoznod a valós okon.
Forrás: 2)) Valami elől menekülés, valaminek az elkerülése

Mondjuk egy munkahely, ahol rendszerint táppénzt veszel ki azokon a napokon, amikor már tetőzik nálad a munkaundor; de lehet egy személy is, például a főnököd, de akár egy barátod vagy a párod is, akit először észrevétlenül elkezdesz hanyagolni, majd elkerülni; később pedig tudatosan szervezed úgy a dolgaidat, hogy nem kelljen túl sok időt együtt töltened vele.
Forrás: 3)) Egész napos álmodozás

Jó dolog az álmodozás, és persze teljesen természetes is. Hiszen sokszor az visz előre, hogy vizionálod magadnak a jövőbeli terveidet, vágyaidat. Ha azonban azon kapod magad, hogy rendszeresen máshol járnak a gondolataid, akkor könnyen lehet, hogy tényleg máshol kéne lenned, amit egy másik döntéssel teremthettél volna meg magadnak.
Forrás: 4)) Különböző negatív fizikai tünetek

Ha nem érted, miként lehet az, hogy szinte folyamatosan stresszes vagy, nem tudsz lazítani és kiphenni magad, hogyha állandóan fáradtnak, kialvatlannak érzed magad; vagy ha olyan durvább tünetek is vannak nálad, mint az állandó gyomorgörcs vagy akár a hajhullás, akkor ezeket a jeleket komolyan kell venned.
Forrás: 5)) Ha a bizalmasod is úgy látja, nincs veled minden rendben

A legjobb barátnőd, a szerelmed vagy akár anyukád többször megjegyzi, hogy nem vagy önmagad, esetleg már jó ideje furán viselkedsz. Ezek mind-mind intő jelek arra, hogy megvizsgáld, milyen döntéseket hozhattál volna meg jobban.