Galéria

5 utazós film, amit muszáj megnézned nyaralás előtt

Forrás:

A film tavaly jött ki, így könnyen lehet, hogy neked is elkerülte a figyelmed. A sztori négy legjobb barátnőről szól, akik az egyetem alatt folyton együtt lógtak és buliztak, az évek múlásával viszont teljesen eltávolodtak egymástól. Ezért amikor az egyiküknek lehetősége nyílik egy csajos utazásra a cége által, magával viszi három legjobb barátját, hogy végre együtt is tölthessenek időt. Mondanunk sem kell, hogy az utazás viszont hatalmas bulivá változik számukra!
Forrás:

Sophie vőlegényével, a munkamániás Victorral előnászútra utazik a meseszép Veronába. Azonban a pasi a romantikázás helyett inkább arra koncentrál, hogy New York-i étterméhez találjon beszállítókat, és Sophie kénytelen egyedül felfedezni a környéket. Ekkor téved be Shakespeare Júliájának házába, ahol nők hagynak leveleket a romantikus hősöknek címezve. Ekkor találja meg Claire levelét, aki még ötven éve hagyott itt üzenetet, és úgy dönt, hogy válaszol neki. A dolgok viszont ezt követően olyan fordulatot vesznek, amire ő sem számított.
Forrás:

Tuti, hogy te is ezer éve láttad utoljára Matthew McConaughey és Kate Hudson közös filmjét, igaz? Akkor most eljött az ideje, hogy egy kicsit nosztalgiázz! A sztori szerint Finn egy kincsvadász, aki még egy 300 éve elsüllyedt hajót próbál felkutatni. Felesége (aki egy magánjachton dolgozik) viszont megelégeli ezt az életvitelt, és elválik tőle: ám útjaik ismét összeforrnak, amikor a pasi saját hajó híján a jacht tulajdonosával paktál le, hogy együtt megtalálják a kincset. A dolgokat viszont eléggé megnehezíti a tény, hogy egy helyi gengszter is az aranyra hajt...
Forrás:

Természetesen nem tudtuk kihagyni a listáról az elmúlt évek egyik legjobb utazós filmjét, a Szex és New York folytatását. A második részben Samantha egy céges utazásra viszi magával három legjobb barátnőjét, méghozzá Abu-Dzabiba, hogy felfedezzék az Egyesült Arab Emírségek vidékét. Persze a tevegelés, koktélozás és napozás mellett elég sok nem várt fordulatra kerül sor: felbukkan Carrie régi szerelme, valamint a helyi hatóságok is üldözni kezdik őket.
Forrás:

A 2000-es években készült Leonardo DiCaprio főszereplésével ez a szuper utazós film, amit feltétlenül meg kell nézned! Richard egy hátizsákkal járja a világot, és kalandokat keres; ezért utazik el Thaiföldre, ahol összebarátkozik két francia turistával, valamint Daffyvel, aki egy titkos szigetről mesél neki. Másnap Richard egy cetlit talál az ajtaján, egy kézzel rajzolt térképpel, így ráveszi a két turistát, hogy keressék meg a helyet. A hosszú utazás során pedig nem várt dolgokra bukkannak a szigeten.