Galéria

Ettől érzed magad szexinek a horoszkópod szerint

Forrás:

Akkor érzed magadat szépnek, amikor sikerült teljesítened egy fizikai vagy átvitt értelemben vett kihívást. A győzelem is hasonló hatással van rád, szóval akár be is nevezhetsz egy futóversenyre.


Forrás:

Imádod a szép dolgokat, tőlük magadat is szépnek érzed. Lehet egy márkás fehérnemű, egy csodaszép ékszer vagy egy designer darab, ha felveszed, biztos, hogy tündökölni fogsz benne.


Forrás:

Ha megmutathatod másoknak, mennyire okos és vicces vagy, egyből gyönyörűnek érzed magadat.


Forrás:

Ha másoknak segítesz, sokkal szebbnek érzed magadat, ezért a családdal, barátokkal eltöltött idő csodát tehet az önbizalmaddal.


Forrás:

Ha erősnek, keménynek mutatod magadat, akkor érzed magadat szépnek. Emellett teszel is azért, hogy mások is észrevegyék a gyönyörűségedet, mert gondosan kiválasztod a napi outfitedet, hogy mindenki rád figyeljen.


Forrás:

Amint végeztél a szépségrutinoddal, egyből gyönyörűnek látod magadat. Az önbizalmad reggelente a legnagyobb, amikor még mások alszanak.


Forrás:

A mosolyod tesz széppé. Ha nyugodt környezetben vagy a családoddal, akkor érzed magadat a leggyönyörűbbnek.


Forrás:

A szerelmed mellett érzed szépnek magadat, mert minden érzékiségedet és szexuális vonzalmadat kinyilváníthatod, amikor vele vagy.


Forrás:

Számodra a szépség az, ha másoknak örömet tudsz okozni - ekkor még a legapróbb hiábidat is képes vagy elfelejteni.


Forrás:

Ha szabadságon vagy, csodálatosan érzed magadat, de akkor is, ha a munkahelyeden jól teljesítesz.


Forrás:

A legszebbnek akkor tartod magad, ha aludtál egy jót. Ebben az esetben úgy érzed, nem állíthat meg senki és semmi.


Forrás:

Ha inspirációt merítesz vagy éppen alkotsz, akkor emelkedik meg legjobban az önbizalmad. Elég néhány új ötlet ahhoz, hogy sokkal szebbnek érezd magadat!