Galéria

5 dolog, amitől szabadulj meg az egészségesebb, boldogabb önmagadért

Forrás: Ha azt veszed észre magadon, hogy zavar, ha nincs a közeledben a telefonod, esetleg ha szüntelenül multitaskingolsz (például filmnézés közben is görgeted a hírfolyamot), akkor bizony függő vagy. Kezd apró lépésekkel: például ne vidd magaddal a telefont, ha leugrasz a boltba, illetve ne vegyél tudomást minden egyes pittyegésről!
Forrás: Helyette étkezz változatosan, sokszor keveset, mozogj és aludj eleget és érezd magad jól a bőrödben. Ha pedig így van, akkor fölösleges is azon aggódnod, hogy mennyit mutat a mérleg.
Forrás: Egy barát, aki rossz hatással van a gondolkodásodra, egy kolléga, aki energiavámpírként elszívja az energiádat egyáltalán nem kell a boldogulásodhoz. Ha csak teheted, igyekezz felbontani ezeket a kötelékeket és olyan társaságba járni, akik valamivel folyamatosan inspirálnak, akikkel közösen támogathatjátok egymást.
Forrás: Nemcsak a gardróbodban, hanem az egész otthonodban és az életed más területein is. Szelektálj és csak a minőséget tartsd meg magadnak. Nézz szét a munkahelyeden is, mert lehet, hogy a káosz uralja a napjaidat, amitől kevésbé vagy produktív.
Forrás: Még ha vicceskedni is akarsz ezzel mások előtt, az agyad sajnos valós tényként fogja értelmezni a kimondott és magadra ragasztott jelzőket, ez pedig hosszú távon árt az önbecsülésednek. Ehelyett inkább gondolatban – vagy akár hangosan is – dicsérd néha meg magad, ha valami igazán jól sikerült!