Galéria

Ha ez a négy tulajdonság megvan a pasiban, azonnal lépj ki a kapcsolatból

Forrás:

Létezik egészséges önbizalom, és ezek után következik az egoizmus: a kettő pedig sosem ugyanaz! A nárcisztikus személyiségű férfiak jellemzője, hogy felvesznek egy maszkot, magabiztosnak és minden szempontból tökéletesnek akarnak látszani mások előtt. Az, hogy valaki milyen mértékben nárcisztikus, több dologtól is függhet. Egyesek csak szimplán imádják magukat, de akadnak olyanok is, akik alattomosan megpróbálnak manipulálni téged a saját javukra. Akárhogy is, sajnos sosem lehetsz boldog egy olyan pasi mellett, aki csak magával van elfoglalva, és míg a saját hibáit nem látja, addig a tieidet gyakran kiemeli... Ő tényleg mindent önző érdekből tesz!


Forrás:

Ha egy pasi az első perctől kezdve nagyon karizmatikus és megnyerő, hidd el, nem te vagy az egyetlen szerencsés: másokkal is így viselkedik. Neki a kisujjában van az, hogyan vegyen le téged a lábadról, mivel elég sok tapasztalatot gyűjtött már hasonló szituációkból. Ő mindig tudja, mit mondjon neked és hol érintsen meg azért, hogy végül fülig szerelmes legyél belé. De mielőtt esélyt kapnál arra, hogy közelebbről is megismerd, szinte biztos, hogy lelép, és inkább újabb kalandokba keveredik.


Forrás:

Az első randik alatt illedelmesen kérdezgetett rólad és a hobbijaidról, de ahogy telik az idő, az érdeklődése lelankad. Már nem igazán foglalkozik azzal, hogy közelebbről is megismerjen téged (pedig lenne még mit kiderítenie rólad!), a beszélgetések pedig leginkább abban merülnek ki, hogy kivel mi történt aznap a melóban. Egy idő után inkább érzed úgy, hogy elszívja az energiádat, mintsem hogy feltöltene egy találkozás; ez pedig kétség kívül annak a jele, hogy ti egyszerűen nem passzoltok össze.


Forrás:

Sose vedd félvállról, ha valaki lekicsinylően viselkedik veled szemben! Senkinek sincs joga ahhoz, hogy az önbizalmadat bármilyen mértékben károsítsa, mindegy, kiről és miért van szó. Ha a pasi sértegeti a barátaidat, vagy szerinte vicces, amúgy nagyon is bántó beceneveken szólít, esetleg lenézi a hobbijaidat, ne vesztegess rá több időt. Ez a férfi ugyanis sosem fog elfogadni és szeretni téged olyannak, amilyen igazából vagy; és miért kellene neked változtatnod az ő kedvéért?