Galéria

Diétahoroszkóp: fogyókúrázz a csillagjegyed szerint!

Forrás:

Neked a horoszkópod szerint az Atkins-diátát kellene követned: a szénhidrátszegény, főképp húsokon és zöldségeken alapuló módszer a Kosoknak tökéletes, mert ők imádják a sok sportot a fogyókúrával kombinálni.
Forrás:

Az lenne az ideális, ha mindig nagyon figyelnél az ételek glikémiás indexére, és egy ezek alapján összeállított étrendet követnél. Eredetileg cukorbetegeknek fejlesztették ki ezt a módszert, számodra azonban a cukor a legnagyobb veszélyforrás, így drasztikusan csökkentened kellene az édességek, a cukros ételek és az alkohol fogyasztását.
Forrás:

Ha Amerikában élnél, a Weight Watchers lenne számodra az ideális diéta, mert képtelen vagy ezeket a dolgokat egyedül végezni. Itthon is rengeteg fogyókúrás klub áll rendelkezésre, de ha páran barátnők kezdtek életmódváltásba, és jártok együtt edzeni, az is jó ötlet. A lényeg, hogy neked kellenek ebben a társak, akik motiválnak!
Forrás:

Kétségtelen, hogy az összes jegy közül te vagy a leggondoskodóbb, ám veled ki foglalkozik? Annyi időd elmegy másokra, hogy magadra általában nem jut energiád, és emiatt bizony könnyen kikerekedhetsz. Mivel mindig időhiányban szenvedsz, számodra az a jó megoldás, ha keresel egy olyan céget, amely direkt fogyókúrás, diétás, egészséges ételeket szállít házhoz, és tőlük rendeled a napi menüt. Ha pedig ezt betartod, akkor a fogyás is elindul majd!
Forrás:

Te vagy a legtürelmetlenebb jegy, így ha egy diéta 7 napnál tovább tart, feladod és kész. Azt viszont ugye tudod, hogy a pár napos éhezések csak tönkreteszik a szervezetedet, és a gyorsan leadott kilók villámsebességgel visszajönnek majd? Szóval lassulj le kicsit, és vedd rá magad arra, hogy kicsit több időt adj magadnak a cél eléréséhez. Neked először fejben kell ráhangolódnod a fogyásra, az életmódváltásra!
Forrás:

Neked éppen úgy kellene étkezned, mint a francia nőknek! Semmi szigorú diéta: a titok a kis adagokban rejlik, és abban, hogy sosem hagynak ki étkezést. Ők nem hagynak semmit a tányéron, de gondosan megválogatják, mit esznek meg. Soha nem rohannak evés közben, élvezik az ízeket, és esténként egy kis pohár vörösbort is megengednek maguknak.
Forrás:

Lehet, hogy ezt még sosem olvastad magadról, de a közhiedelemmel ellentétben a Mérleg jegyűek nem éppen kiegyensúlyozottak, ám nagyon fontos lenne mindenben az egyensúlyra türekedniük. Számodra a Zóna-diéta az ideális: ez egy alacsonyabb szénhidráttartalmú módszer, ahol törekedned kéne arra, hogy a napi elfogyasztott ételek 40 százaléka legyen szénhidrát, 30 százalék pedig zsír és fehérje is.
Forrás:

Te a testi örömöknek élsz, és ebbe az étkezés is beletartozik, ha pedig ettől valaki megfoszt, azt képtelen vagy elviselni. Épp ezért a Sonoma-diétát neked találták ki: a lényege az, hogy olyan ételeket kell enni, amelyek energiával töltenek fel és telítettségérzetet okoznak. Itt beleférnek a finom falatok, az ízletes fogások is – az ételek minősége azonban nagyon fontos!
Forrás:

A Nyilas jegyű nők általában combra és csípőre híznak, így a fogyókúra mellett nekik az edzésre is a szokottnál jobban kell figyelni. A Nyilasok számára már eleve fontos, hogy befejezzék a nassolást és a cukros üdítők fogyasztását. Ha pedig diéta, számukra a legideálisabb az, ha csak minimális mennyiségű zsírt fogyasztanak!
Forrás:

Te nem az az ember vagy, aki azért él, hogy egyen! Számodra az evés egy kötelező dolog, amit igyekszel gyorsan letudni, mindenféle hercehurca nélkül. Az összes jegy szülötte közül a te akaraterőd egészen elképesztő, így simán bírni fogod a grapefruit-diétát. De hosszútávon bizony tényleg oda kell figyelned az étkezésedre!
Forrás:

A káposztaleves-kúrát azoknak találták ki, akik kellően felkészültek és kitartóak egy komolyabb fogyókúrához. A káposztaleves laktató, vitamindús, a diéta pedig tényleg hatékony – ám ez is csak egy gyors megoldás arra, hogy leadj pár kilót. Mellette szinte kötelező a mozgás!
Forrás:

Neked, mint minden vízjegyűnek, fontos, hogy a fogyúkúra alatt is jól érezd magad, mert te tényleg nagyon stresszes leszel, ha éhezel. Bob Greene diétáját neked találták ki: a dolog lényege, hogy mielőtt bármibe belekezdesz, fel kell mérned, számodra mit adnak az ételek, és meg kell találnod az okokat arra, hogy miért az evésben keresel menedéket. Neked azzal kell kezdeni a diétát, hogy lelkileg helyrehozod magad, utána jöhet a sok növényi eredetű rostdús étel, majd az olyan aerob mozgásformák következnek, mint a biciklizés vagy az úszás!