Galéria

Channing Tatum és Jenna Dewan testbeszéde

Forrás:

Erről a képről árad a boldogság: Jenna széles, erőteljes mosolya, a hátrabillentett fej, ahogy néz kedvesére, mind azt jelzik, hogy nagyon odavan a pasiért. Erőteljesen a szemébe néz, szemkontaktusra vár, közben Channing két kézzel öleli a lányt: ezek az apró gesztusok mind arra utalnak, hogy nagyon dúl közöttük a szerelem.


Forrás:

Ez a kép a párosról az első bahamai nyaralásukon készült: Cobb szerint Jenna mosolya kedves, Channingé kissé beállított, és inkább egy vigyorra hasonlít, ennek ellenére látszik, hogy szeretik egymást: testük szorosan összezár, alig van köztük tér, nagyon együtt vannak. Egy dolog zavaró csak: Channing zsebre tett keze, a szakértő szerint ugyanis ez azt jelenti, hogy valamit rejtegetni próbál a férfi.


Forrás:

2008-ban készült róluk ez a fotó, amin a kézfogásuk árulkodik a még mindig erős érzelmekről: ez a fajta kézfogás azt jelzi, hogy a pár tagjai próbálnak egymással minél jobban együtt lenni, és kezeikkel nem csak lazán fogják egymást, hanem a lehető legerőteljesebb bőrkontaktust alakítják ki. A szakember szerint még a lábakat is érdemes megnézni: mindketten abszolút egyszerre lépnek ugyanazzal a lábbal, ami azt jelzi, hogy nagyon is szinkronban mozognak ők ketten!


Forrás:

Jenna szorosan férje felkarjába kapaszkodik, jelezve, hogy számít rá, bízik benne – ám a szakértő szerint azért is szoríthatja a nő ilyen erősen a színész karját, mert kiszúrta a fotósokat. Channing ugyan nem fest maradéktalanul boldognak, Jennán azonban látszik, hogy minden rendben van, és a lépésükből ismét nyilvánvaló, hogy abszolút szinkronban vannak egymással.


Forrás: Ugyanez látható szinte minden képükönezekből az évekből: a lábuk azonos irányba moccan, erőteljesen szorítják egymás kezét – ez semmit sem változott 2-3 év alatt!
Forrás:

Szemkontaktus, hatalmas mosoly, egymáshoz simulás: Cobb szerint olyan szorosan egymás mellett állnak, hogy ezzel a testtartással azt üzenik a világnak, mindegy, mi történik, számukra csak ők ketten léteznek. Channing kéztartása is sokat mond: úgy fogja felesége pocakját, hogy semmi kétség nem fér ahhoz, büszke a nőre, és alig várja már a leendő babát.


Forrás:

Míg a korábbi képeken szinte mindig szorosan összebújtak, 2015-re valami elkezdett megváltozni: láthatóan van közöttük távolság, Channing testtartása kissé kínosnak tűnik. Mereven próbál felesége felé hajolni, miközben az ujjait összezárja szinte ökölbe zárja: ez a szakértő szerint abszolút szorongásra utal. Feleségén ismét semmi nem látszik: a nyitott tenyere arra utal, hogy vele minden a legnagyobb rendben van.


Forrás:

Ez a 2015-ös, kosármeccsen készült fotó is sok mindent elárul a párról: Jenna keresztbe tett lábai a férje felé fordulnak: ez még jó jel, mert arra utal, hogy a lábat valószínűleg kényelem miatt tette így a színésznő, és nem azért, hogy ezzel is növelje kettejük között a távolságot. Viszont mindkettejük ülőhelyzete nagyon eltér, teljesen másképp helyezkednek el, a szakártő szerint azinban ez arra utal, hogy most valahogy nincsenek egy hullámhosszon.


Forrás:

Ezt a képet a közös nyaralásról posztolta a pár, amin látszólag minden rendben van, a testbeszéd elemző azonban nem így gondolja: 'Ha fotót teszünk fel a netre, akkor jól tudjuk, hogy azzal befolyásoljuk, mit gondolnak rólunk mások. Bár Channing valamennyire, Jenna pedig nagyon mosolyog a képen, egymásba kapaszkodva állnak, valami mégsem stimmel. Ha még nem vagy kész arra, hogy az emberek megtudják, baj van köztetek, akkor mutass olyan képet, ami a Paradicsomban készült, és abszolút tökéletes...' - vallja a szakértő. 


Forrás:

Erről a képről sugárzik a merevség, a távolságtartás. A lépésük között sincs összhang, az arckifejezésük is sokkal, de sokkal merevebb, szigorúbb a megszokottnál – állítja a szakértő.


Forrás:

Ez a kép az egyik utolsó szereplésükön készült: tavaly novemberben még egy képen pózoltak a fotósok előtt, ám eléggé másképp festenek, mint pár évvel ezelőtt. Mindketten próbálnak mosolyogni, de ez már nagyon nem az a mosoly, mint amit megszokhattunk tőlük. Bár Channing támogatóan öleli át feleségét, mindketten nagyon mereven állnak, és távolság is jócskán van közöttük. És ott van még az árulkodó kéz is: a szakértő rámutat arra, hogy Channing és Jenna is eldugják a kezüket – Channing a zsebébe, Jenna maga mögé – ez pedig abszolút arra utal, hogy valami nem tiszta, valamit titkolni próbálnak. Apró jel ez, de a történtek fényében egészen sokat jelent, hiszen most már tudjuk, hogy a kép készültekor már valószínűleg nem voltak együtt.