Galéria

4 szokás, ami meggátol benne, hogy többet tudj spórolni

Forrás:

Pedig már számos beszerelhető vagy akár palackos szűrőberendezés is létezik, nem beszélve a szódakészítő gépekről. Számold csak össze, mennyibe kerül egy hónapban több rekesznyi ásványvíz, majd szorozd fel egy évvel. Meg fogsz döbbenni.
Forrás:

Főleg ha mindezt egyedül teszed. Nemcsak károsabb a környezetre nézve, hanem a pénztárcádat is sokkal inkább megterheli az üzemanyag vagy a viteldíj megfizetése, mintha egy alkalommal megvennél egy tömegközlekedési bérletet, illetve ha többen összedobnátok a pénzt és együtt mennétek autóval vagy taxival munkába.
Forrás:

Még ha menüzöl is, a legtöbb helyen nem jössz ki 1000 Ft-nál kevesebből, és akkor az nagyon az alja, italt pedig általában még nem is tartalmaz. Annyi pénzből, amit elköltesz valahol (a szervizdíjról még nem is beszltünk), többször megtömhetnéd a hűtődet és a fagyasztódat, és sokkal több finomságot főzhetnél magadnak. Valószínűleg egészségesebbet is.
Forrás:

Pedig biztos vagyunk benne, hogy meg tudnád úszni ingyen is. Nem csak arra gondolunk, hogy elmehetsz futni a parkba vagy akár a hegyre, de olyasmire is, hogy például nem a fizetős videókat használod, hanem például keresel edzésmintékat a Youtube-on. Nem kimondottan olcsók a fitneszbérletek, főleg, ha nem is tudod teljes mértékben kihasználni.