Galéria

6 részlet, amit nem vettél észre a Marvel-filmekben

Forrás: Noha Sólyomszem nem volt jelen a legutóbbi Bosszúállók-filmben, attól még lélekben mindig ott van: Natasha ugyanis egy nyílvessző formájú nyakláncot visel.
Forrás: A Bosszúállók első részében a nagy harci jelenet után láthattuk, hogy a Stark torony összes betűje leesett, kivéve az A-betűt. Ez egy utalás a Bosszúállókra (Avengers), később pedig ez lett a Bosszúállók tornya is.
Forrás: Gondolkodtál már azon, hogyan érti meg Peter az idegennyelvű lényeket is? Amikor az első Galaxis őrzői filmben letartóztatták, a kép bal oldalán kiírták, hogy fordító implantátum van benne, és emiatt képes beszélni a nyelveket.
Forrás: Az Amerika kapitány: A tél katonája filmben volt egy jelenet, amikor Nick Fury sírkövét mutatták, rajta egy idézettel. Ez valójában egy kitalált szöveg a Bibliából, amit Samuel L. Jackson mondott a Ponyvaregényben.
Forrás: A készítők nagyon figyeltek a részletekre: minél több csatán volt túl Peter Parker, annál jobban betört a telefonjának képernyője.
Forrás: A Pókember: Hazatérés egyik jelenetében Petert láthatod az osztályteremben. Ha viszont jól megfigyeled, a híres tudósok fotói között Bruce Banner (Hulk) képe is kint van!